Edukacija koja žene uči postavljanju granica, odlučnosti i samoobrani.


Women Response program temelji se na Krav Maga metodama koje možemo iskoristiti u svakodnevnom životu, neovisno je li riječ o privatnoj ili poslovnoj okolini. Što to znači? Program je formiran kroz seminare u obliku treninga, predavanja uživo ili predavanja online, a svaki seminar donosi zasebnu tematiku i cjelinu, na području: sigurnosti, poduzetništva i osobnog razvoja.

Kroz ovaj program razvijamo vlastitu borbenost, mentalnu otpornost te donošenje odluka pod stresom, a cilj je da kroz multidisciplinarni pristup popravimo samopouzdanje i preuzmemo kontrolu nad vlastitim reakcijama.

2 vrste "bitke" pod stresom

Stres dolazi kao posljedica konflikta s kojim smo se susreli, a na kojeg nismo uspjeli pronaći efikasno rješenje. Kad je riječ o sukobu, suočavamo se s dvije bitke koje moramo savladati:

  • Unutarnja: sve reakcije koje se događaju u nama, poput: straha, ljutnje, šoka, hrabrosti, odlučnosti, samokontrole, brzih ili sporih odgovora na situaciju, sposobnosti procjene i profiliranja trenutka/osobe...
  • Vanjska: faktori koje ne možemo birati, ali možemo na njih adekvatno reagirati, poput: tip sugovornika/napadača, vrijeme događaja, lokacija i mikrolokacija događaja, vrsta konflikta...

Edukacija kroz trening

Trening nam omogućuje razvijati i unutarnji i vanjski segment reakcija pod stresom, prolazeći iskustveno kroz mnoge moguće scenarije.

U dvorani ili na otvorenom, svaki trening-seminar ima zasebnu tematiku koja prolazi kroz najčešće situacije koje žene doživljavaju.

Tako u sigurnom okružju učimo reagirati u realnim situacijama, odnosno: kako smiriti svoje reakcije, kako iskoristiti fizičku samoobranu te kako preuzeti kontrolu nad napadačem. 


Edukacija kroz predavanja

U online ili live obliku, predavanja pokrivaju tematike koje ulaze dublje u razvoj vlastitih vještina i kontrolu "unutarnje bitke".

Da bismo ispravno reagirali u stresnim situacijama, neovisno je li riječ o verbalnoj ili neverbalnoj reakciji, potrebno je prvo kontrolirati sebe.

Kroz predavanja razvijamo sposobnost profiliranja osobe, osnove pregovora pod stresom, razvijamo vlastitu komunikaciju, učimo postaviti granice te učimo preuzeti lidersku ulogu.


Sinergija pristupa

Svi seminari mogu se pohađati pojedinačno, no zajedno čine sinergiju pristupa konfliktnim i stresnim situacijama.

Za sudjelovanje nije potrebno predznanje, a s obzirom na scenarijski pristup, temeljen na dugogodišnjem iskustvu predavača i instruktora, program je namijenjen svima bez obzira jesu li već polaznici Krav Maga sustava ili ne.


Nadolazeći seminari: 

  • Trigger training, Zagreb-Travanj 2024

Pogledaj video


ŽELIŠ PRVA SAZNATI KADA DOLAZI NOVI SEMINAR?

Prijavi se na newsletter. 

Klikni