Sportski centar Panadić, Rakarska 15. 

[email protected]  
Instruktori:  098 9724 987 (Damir) i 098 9197 682 (Marijo)

FACEBOOK


O dvorani: 

Krav Maga Velika Gorica započinje s radom 2013.godine, kada nakon dugogodišnjeg iskustva u borilačkim vještinama i sportu Damir Mirenić i Marijo Belančić završavaju Krav Maga "General Instructor Course". 
Treninzi se održavaju u dvorani koja je opremljena širokim asortimanom sportske opreme i rekvizita.
Ispred dvorane nalazi se parkiralište za polaznike.

 Posebna pogodnost dvorane je održavanje treninga ZA DJECU I ODRASLE u isto vrijeme,
stoga Krav Maga može postati obiteljska aktivnost s dvostrukom uštedom vremena!


Programi:

U Velikoj Gorici održavaju se treninzi podijeljeni prema programima prilagođenima već za djecu od 5 god pa sve do odrasle dobi. Više o programima:

Odaberite željeni program i pogledajte odgovarajuće termine treninga:

RASPORED TRENINGA

 


Projekti koji su iza nas:

  • "Little Indians" - Kroz 2 sata aktivnog kretanja po prekrasnoj prirodi izletišta "Ključić brdo", 20 klinaca je uz instrukcije naših instruktora i asistenata prelazilo prirodne prepreke u šumi, slušalo predavanje o važnosti očuvanja prirode i učili neke osnovne tehnike samoobrane za njihovu dob. U šumi su se spustili užetom kroz strmo brdo, napravili su sami mostić od suhog granja da pređu mulj uz potok i prešli preko potoka po srušenom stablu. Poslije su u improviziranim nosilima od dekica nosili svoje male prijatelje.

 

  • Gostovanje: Instruktor Damir Mirenić gostovao je na City radiu u emisiji "Prva liga"
     
  • Gimnazija Velika Gorica obilježila je Dan borbe protiv nasilja nad ženama u kojem su sudjelovali instruktori Krav Maga Velike Gorice. Uvodni i praktični dio ‘Dana samoobrane’ vodio je Damir Mirenić kojem je asistirala Vanja Lipovac. Učenicama je ukratko prezentiran program po kojem klub Krav Maga podučava svoje polaznike na treningu za usvajanje obrambenih tehnika za prevenciju i obranu od nasilja. Učenice su s veseljem i ponekom duhovitošću odradile praktičnu obuku.

 

  • COMBAT & FIGHTING seminar u Zagrebu:

 

  • Održan niz COMBAT & FIGHTING seminara u Krav Maga centrima na razini Hrvatske:

  • UDARI, SRUŠI, ZAVRŠI - seminar u Beogradu u suradnji s osiječkim instruktorom i članom Krav Maga Global team-a, Draganom Franjkovićem: