Velesajam, Avenija Dubrovnik 15 (6. paviljon, 1. kat)

[email protected] | 091 580 5160

O dvorani
Programi
Instruktori i kontakti
Projekti koji su iza nas

Želim trenirati


O dvorani:

Krav Maga Velesajam jedna je od prvih Krav Maga dvorana u Hrvatskoj. Svojom dugogodišnjom tradicijom provodimo mnoštvo Krav Maga programa i projekata pod vodstvom licenciranih instruktora. Nalazimo se u paviljonu 6, na 1.katu, a do nas je moguće doći tramvajem ili autobusom po Aveniji Dubrovnik ili automobilima za koje ima parking u unutrašnjosti Velesajma ili ispred ulaza jug. Naša dvorana opremljena je raznovrsnim rekvizitima zbog kojih i svaki trening donosi nove izazove i iskustvo. 
U paviljonu se nalazi i caffe bar koji omogućuje roditeljima da odmore uz kavu dok čekaju klince na treningu!


Programi:

Programi koje provodimo prilagođeni su svim generacijama prema različitim programima za djecu već od 5 godina, sve do odrasle dobi.
Programi su podijeljeni na grupe za odrasle, grupe za djecu, te grupe samo za žene Safe & Fit. Više o programima:

Pogledajte termine željene grupe:

RASPORED TRENINGA

 


Instruktori:


PROJEKTI KOJI SU IZA NAS:

  • Radionica za Kids & Teens grupu: "Motor skills". Pod vodstvom intruktorice Irene Isomura i instruktora Marijana Škiljić Jr. održana je radionica posvećena motoričkom razvoju za djecu od 5 do 15 godina.

 

  • Response Weekend: Bar Fight - Pod vodstvom instruktora Sandra Šarića i instruktora Tomislava Habulina održan je još jedan uspješan Response Weekend u nizu, a ovaj put s temom neugodnih situacija u klubovima, kafićima i na izrazito bliskoj distanci.

 

  • IGRA KAO TEMELJ UČENJA: sudjelovali smo na interaktivnoj radionici za roditelje i djecu, koja je kroz poučnu radionicu i zabavne zadatke, imala za cilj pomoći našim mlađim polaznicima i njihovim roditeljima da budu uspješniji u školi!

  

  • Women Response seminar: naše polaznice su sudjelovale na Women Response seminaru na streljani. Naučile su kako oružje funkcionira, kako njime rukovati, razvijale svoj fokus i donošenje odluka, a više pogledajte na videu: