Opći uvjeti poslovanja

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internetskim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Response trening akademija d.o.o., Velika Gorica, Kneza Domagoja 1, OIB: 27442418683, a Kupac robe je posjetitelj internetske trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve su cijene izražene u kunama i uključuju PDV.

Response trening akademija d.o.o.
Kneza Domagoja 1
10410 Velika Gorica
Hrvatska

OIB: 27442418683
Poslovna banka: Raiffeisen bank Austria d.d. Zagreb
Žiro račun: 2484008-1106809646
IBAN: HR6424840081106809646

Temeljni kapital društva iznosi 21.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.
Direktor i član uprave je Marijan Škiljić, zastupa društvo pojedinačno i samostalno.
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080891487

Ured:
Iločka 9
10000 Zagreb

Tel: +385 1 561 4444
Mob: +385 91 580 5160
Emailinfo@krav-maga.hr

Načini plaćanja

Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internetskoj trgovini moguće je na sljedeće načine:

Plaćanje kreditnim karticama:  Plaćanje izravno internetom, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje kreditnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro i Diners.

                   

Pomoć onima koji plaćaju općom uplatnicom i internetskim bankarstvom:


 

Izjava o sigurnosti u slučaju plaćanja kreditnim karticama

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom sa 128-bitnom enkripcijom podataka koju osigurava SSL certifikat izdan od RapidSSL CA. Autorizacija i naplata kreditnih kartica izvršava se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

               

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Registracija

Kako biste obavili kupnju na web shopu, registracija nije obavezna. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (ona kojoj imate omogućen pristup) kako bi Vam nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.

Ako ne želite svaki puta tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporuča se brza registracija. Potrebno je samo jednom unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te lozinku pomoću koje se pristupa korisničkom računu. Ona može biti proizvoljan niz znakova - što je dulja, to je otpornija na hakersko probijanje. Ako ste bez ideja, na web stranici Password generator možete dobiti generiranu lozinku.

Nakon unosa traženih podataka, registraciju je potrebno potvrditi klikom na polje ,,Registracija". Kreirani korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se kombinacijom korisničkog imena i lozinke na stranici ,,Prijava".

U slučaju da ste zaboravili lozinku, na istoj stranici trebate kliknuti na ,,Zaboravljena lozinka?". Dolazite do stranice na kojoj možete ostaviti svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali na web shopu, a na koju vam onda sustav automatski pošalje link pomoću kojeg ćete resetirati lozinku i dobiti novu.  Nju možete kasnije sami promijeniti u postavkama računa budući da automatski kreirane lozinke nisu lako ,,pamtljive" (ili samo kliknite na DA kada vas preglednik pita da upamti unešenu lozinku kako je ne biste morali svaki put unositi kod prijave).

Ukratko, nakon kreiranja računa, za svaku daljnju kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom.

Uvjeti dostave i isporuke

Dostava robe:

  • ekspresnom dostavom unutar 2 radna dana
  • osobnim preuzimanjem na adresi ureda u Zagrebu (Iločka 9).

    Narudžbe zaprimljene i potvrđene do 12:00 h, obrađuju se isti dan. Ukoliko su proizvodi odmah na raspolaganju, isporuka će biti izvršena odmah po primitku narudžbe.

Korisnik će o načinu otpreme biti obaviješten u trenutku naručivanja robe (elektronski ili telefonski ovisno o načinu kupnje za koji se kupac odluči).

Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismeno ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi te, ako Kupac nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka pronađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku kod dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.

 

Trošak dostave

Trošak se dostave plaća za narudžbe manje od 300 kn, a sam trošak ovisi o vrsti plaćanja i načinu dostave:

  • dostava GLS dostavnom službom iznosi 25,00 kn 
  • preuzimanje u našim prostorijama uz prethodnu najavu ne naplaćuje se

U slučaju da narudžba iznosi 300 ili više kuna, Kupac ima pravo na besplatnu dostavu.

Uvjeti povrata i reklamacije

Korisnik kao kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i Response trening akademije, a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog proizvoda ili usluge putem krav-maga response web shopa uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije.

a) U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka.

b) Registracija ili korisnički račun kreiraju se samo za jednu osobu i nije dozvoljeno priopćavati podatke o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama. Korisnik je obvezan čuvati podatke o svojoj sigurnosnoj zaporci i korisničkom računu. Nije dozvoljena uporaba tuđe registracije ili korisničkog računa.

c) Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja, Response trening akademija zadržava pravo, prema slobodnoj ocjeni, ugasiti registraciju ili korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

d) Registracijom (koja uključuje plaćanje usluge) smatra se da je sklopljen Ugovor između Response trening akademije i korisnika kao kupca.

e) Ugovor stupa na snagu po izvršenoj registraciji korisnika, odnosno od dana kada korisnik prihvati ponudu za sklapanje takvog Ugovora.

f) Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

  • ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena 
  • ako je predmet Ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave 
  • ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Response trening akademiju o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na: Response trening akademija d.o.o., Kneza Domagoja 1, 10410 Velika Gorica) ili elektroničkom poštom na info@fitness-trening.com, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja Ugovora.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Response trening akademija zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu. U slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca Response trening akademija može izvršiti tek nakon što roba bude vraćena ili nakon što mu bude dostavljen dokaz da je roba poslana natrag.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu Response trening akademija d.o.o., Kneza Domagoja 1, 10410 Velika Gorica, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je upućena odluka o jednostranom raskidu Ugovora. Response trening akademija snosi izravne troškove povrata robe. Korisnik se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona 091/3636 444 ili se javi na info@krav-maga.hr kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe.

Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju Korisnik će biti obaviješten.

Za detaljne Opće uvjete poslovanja, spremite si dokument.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora.

Opći uvjeti poslovanja