Instruktori centra Trogir :
Tereza Sesar 
Kontakt: 099 4101 584
&
Tomislav Plazonić
Kontakt: 091 3836 357

facebookTROGIR: 

Krav Maga centar Trogir nalazi se na lokaciji: Balančane 10, te održava treninge za odrasle i djecu, a raspored možete pogledati na linku:

RASPORED TRENINGA

 


NAŠ TEAM:

Iznimno smo ponosni što naš team čine sjajna djeca i odrasli. Naša misija je mijenjati primjerom i kroz primjere učiti! 
Zbog toga moramo ponovno naglasiti ponos na našu djecu koja čine razliku u društvu:

Uz veoma uspješno učenje i ovladavanje tehnikama Krav Maga, želimo istaknuti nama važan aspekt koji nas i obilježava. S puno podrške, strpljenja i iskrenog prijateljskog pristupa, uspješno se među članovima stvara snažan osjećaj pripadnosti i koncept obitelji koji prelazi i van zidova dvorane. Okruženje u kojem je lako biti sve što jeste i jednostavno ostvarivati svoj potencijal u svakom smislu. 
Fotografija naše KM obitelji nije potpuna. Nedostaje jedan član. Bio je dobri duh našeg tima, prožet istinskim vrijednostima i zaraznom vedrinom i bio je propust ne poznavati ga. Način kojim je živio ostaje nam u naslijeđe kao inspiracija. Kako nam nikada više ne bi nedostajao na fotografijama, njemu u čast naša zastava nosi njegov lik. 

-Kako si živio, odjekuje u vječnosti.-
Filip Rinčić
21.11.1991 - 19.02.2016

PROJEKTI KOJI SU IZA NAS:

  • U srednjoj školi Braća Radić u Kaštel Novom održana je edukacija protiv vršnjačkog nasilja. Učenicima prvih razreda su, umjesto tjelesnog odgoja, instruktori Tomislav Plazonić i Tereza Sesar održali predstavljanje Krav Maga sustava samoobrane i njegovih benefita u suzbijanju bilo kakve vrste nasilnog ponašanja.

 

  • Ugostila nas je Udruga boljelih od multiple skleroze, u prostorijama Body Art u Splitu, te smo odradili radionicu gdje smo im pokazali osnove samoobrane. S obzirom da je Krav Maga sustav koji se temelji na prirodnim pokretima tijela, cure nisu imale problema pohvatati ono što smo im pokazali, unatoč boljkama koje nosi njihova dijagnoza.

 

  • TRENING NA STRELJANI: Upoznavanje sa oružjem, sastavljanje i rastavljanje, stav te pucanje.
    Voditelji obuke su članovi streljačkog kluba Stobreč i instruktor Krav Maga centar Trogir, Tomislav Plazonić.