Početna Ostalo Thai ulje 450 ml

Thai ulje 450 ml

Šifra: 904

150,00 kn

kom
Dodaj u košaricu
Besplatna dostava iznad 300,00 kn

Brojni muay thai borci na Tajlandu koriste ovo ulje jer ono potiče cirkulaciju i čini kožu fleksibilnijom. Možete ga koristiti kod problema s mišićima, upale zglobova, istegnuća, artritisa... Ulje je dobro koristiti nakon zagrijavanja, kada su pore otvorene, a može i prije ili nakon treninga. Ulje je proizvedeno od biljnih proizvoda iz Tajlanda, i ondje ga se može pronaći u gotovo svakoj dvorani. Spas u ovom ulju pronašli su i brojni drugi sportaši, ne samo borci, poput atletičara i nogometaša. 

Ulje nanosite umjereno na bolno područje

  • nježno masirajte dok ga koža ne upije
  • količina: 450 ml
  • ulje je analgetik - služi ublažavanju bolova
  • aktivni sastojci smanjuju i upale i dobri su za krvotok
  • ulje zagrijava tijelo i pomaže kod oporavka
  • utrljava se u potkoljenicu, rist i na dijelove koji su podložni udarcima
  • zemlja porijekla: Tajland
  • dosta brzo upijanje
  • miris mentola olakšava disanje

DEKLARACIJA: Namman Muay ulje proizvedeno je 1960. godine na Tajlandu, a prvo su ga koristili muay thai borci koji su onda, kao i sada, bili poznati kao žestoki sportaši. Koristili su ulje prije i za vrijeme treninga i mečeva.

Trljanje mišića ovim uljem može pripremiti tijelo za ekstremne aktivnosti i pomoći osobi kako bi se izbjegle ozljede.

Tijelo će biti spremno za fizičke napore nakon nanošenja ulja i trljanja, ono pomaže eliminirati bol i ukočenost, povećava budnost i energiju. To nije samo bitno za boksače, već i za nogometaše, trkače i ostale sportaše.

Ulje se upija dosta brzo, neizostavno je pomagalo u dvoranama mnogih boraca i sportaša a samim time je i popraćeno brojnim preporukama od strane onih koji su se uvjerili u učinkovitost kod ublažavanja boli i ubrzavanja oporavka mišića.

Pomaže i kod upala zglobova, istegnuća, uganuća i artritisa.

Aktivni sastojci:

Metil salicilat (31.0 % V/V) : Metil salicilat je metilni ester salicilne kiseline. Intenzivnog je mirisa, a primijenjen na kožu izaziva hiperemiju (pojačan dotok krvi u kožu). Upravo zbog visokog sadržaja metil salicilata ulje zimzelena tradicionalno se koristi za tretiranje na bolna mjesta mišića i zglobova. Danas se metil-salicilat nalazi kao jedan od sastojaka gelova i sprejeva za masiranje i utrljavanje na bolna mjesta u slučajevima reumatoidnih bolesti i bolova kod lakših povreda.

S obzirom na to da je prejak iritans (nadražajno sredstvo) ne koristi se oralno (u obliku tableta ili kapsula), nego isključivo u obliku krema, gelova i sprejeva.

Mentol (1.0 % W/V) : Mentol potječe iz eteričnog ulja metvice, to je 'voštana', kristalna tvar, prozirne ili bijele boje koja se naširoko koristi u kremama i uljima zahvaljujući svojim analgetskim svojstvima.

Namjena: Pomaže kod bolova u mišićima, problema uzrokovanih upalom zglobova, istegnućima, uganućima, artritisom.

Farmaceutski oblik: Bočica s 450 ml ulja.

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu. Izbjegavati dodir s očima i usnom šupljinom. Ulje se ne smije koristiti na inficiranoj koži.

Rok valjanosti: otisnut na bočici

Način upotrebe: Utrljati u kožu prije ili nakon treninga.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece.