Početna Proizvodi Ostalo Thai krema 100 g

Thai krema 100 g

Šifra: 902

65,00 kn

kom
Dodaj u košaricu
Besplatna dostava iznad 300,00 kn

Namman Muay krema sadrži aktivne sastojke koji opuštaju mišiće, efektno ublažuju bol u mišićima, bol kod istegnuća, uganuća, artritisa, modrica i reumatske bolove. Aktivni sastojci prodiru u kožu i pružaju topao osjećaj, što pomaže kod cirkulacije. 
Kremu nanosite umjereno na bolno područje, nježno masirajte dok ju koža ne upije. Koristite je 3 do četiri puta dnevno, prije i poslije treninga kako bi spriječili i ublažili ukočenosti i bolove u mišićima.

Upozorenje : Krema je samo za vanjsku uporabu. Izbjegavajte kontakt s očima i osjetljivim područjima na koži.

  • 100 g
  • krema je analgetik - služi ublažavanju bolova
  • opušta mišiće
  • efektno ublažava bol u mišićima
  • pomaže kod istegnuća, uganuća, artritisa, modrica i reumatskih bolova
  • aktivni sastojci prodiru u kožu i pružaju topao osjećaj
  • pomaže kod cirkulacije

 DEKLARACIJA: Namman Muay Thai krema koristi se za ublažavanje bolova uzrokovanih treningom, kao i natjecanjem u muay thaiju te brojnim drugim zahtjevnim kontaktnim sportovima. Krema zagrijava dio tijela na koji se nanese, i zahvaljujući analgetskim svojstvima pruža olakšanje. Prikladna je za korištenje prije i nakon treninga, vrlo je sigurna i ne uzrokuje nuspojave.

Krema je efektivna kod bolova u zglobovima, mišićima, pomaže i kod istegnuća, uganuća, artritičnih i reumatskih bolova.

Aktivni sastojci: Metil salicilat (10.2 %) : Metil salicilat je metilni ester salicilne kiseline. Intenzivnog je mirisa, a primijenjen na kožu izaziva hiperemiju (pojačan dotok krvi u kožu). Upravo zbog visokog sadržaja metil salicilata ulje zimzelena tradicionalno se koristi za tretiranje na bolna mjesta mišića i zglobova. Danas se metil-salicilat nalazi kao jedan od sastojaka gelova i sprejeva za masiranje i utrljavanje na bolna mjesta u slučajevima reumatoidnih bolesti i bolova kod lakših povreda.

S obzirom na to da je prejak iritans (nadražajno sredstvo) ne koristi se oralno (u obliku tableta ili kapsula), nego isključivo u obliku krema, gelova i sprejeva.

Mentol (5.44 %): Mentol potječe iz eteričnog ulja metvice, to je 'voštana', kristalna tvar, prozirne ili bijele boje koja se naširoko koristi u kremama i uljima zahvaljujući svojim analgetskim svojstvima.

Eugenol (1.36 %): Eugenol je bezbojna aromatična tekućina fenola klinčića, prisutna u ulju, a koristi se kod proizvodnje parfema, mirisa, eteričnih ulja, modifikatora i fiksira. Eterično ulje eugenol u stomatologiji se koristi kao lokalni anestetik i antiseptičko sredstvo za zube.

Namjena: Pomaže kod bolova u mišićima, problema uzrokovanih upalom zglobova, istegnućima, uganućima, artritisom.

Farmaceutski oblik: 100 g kreme u tubi.

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu. Izbjegavati dodir s očima i usnom šupljinom. Krema se ne smije koristiti na inficiranoj koži.

Rok valjanosti: Otisnuto na pakiranju.

Način upotrebe: Utrljati u kožu prije ili nakon treninga.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece.