KAKO MOŽETE KRENUTI? 

Ako već imate sve informacije, sljedeći korak je da odaberete lokaciju i rezervirajte mjesto!


Trening kao strategija odrastanja

U tinejdžerskoj dobi i roditelji i djeca susreću se s brojnim izazovima i promjenama. Krav Maga treninzi za ovu dob donose mnoštvo zabavnih vježbi i metoda razvoja kroz koje usmjeravamo djecu ka kvalitetama odrastanja u brojnim segmentima.
Djeca kroz trening:

 • razvijaju fizičke sposobnosti
 • jačaju mentalnu otpornost
 • podižu samopouzdanje
 • uče tehnike samoobrane 
 • smanjuju stres i anksioznost
 • postižu bolji fokus i koncentraciju

Jedan od najvažnijih segmenata uspješnog odgoja je okolina s istim ciljem. Zbog toga nam je važna i komunikacija roditelj-dijete-instruktor, jer kvalitetnom međusobnom komunikacijom zajedno usmjeravamo dijete u razvoju.


Ekipa  s istim ciljevima

Iako je normalno testirati socijalne granice, imati trzavice među prijateljima ili pokušavati pronaći "svoju ekipu" - tinejdžeri se često bore s pronalaženjem svojeg mjesta u društvu, a ta želja za pripadnošću znatno utječe na njihovu svakodnevicu. Dobro društvo može doprinijeti boljem školskom uspjehu, motivaciji za ispunjavanjem kvalitetnih ciljeva, razumijevanju i emocionalnoj potpori u kritičnim godinama odrastanja. 

Kroz Krav Maga treninge ulažemo maksimalni trud da djetetovo mjesto u dvorani bude "sigurna zona" gdje jedni druge razumijemo, podržavamo i prihvaćamo. Polaznici unutar istih skupina dolaze i s istim ciljevima, stoga potiču jedni druge većem napretku i otkrivanju vlastitih potencijala.


Razvoj samopouzdanja i sigurnosti

Segment samoobrane uključuje razumijevanje konflikta i kontrolu vlastitih reakcija pod stresom, a sama materija je prilagođena dobi.
Kroz tehnike i taktike samoobrane djeca najprije uče kako prepoznati i spriječiti konflikt, a zatim kako reagirati u slučaju eskalacije.

Djeca uče što učiniti kada nastane sukob među vršnjacima i posebno što učiniti kada je napadač znatno snažnija ili odrasla osoba. Svi ovi scenariji postavljeni su kroz iskustvene primjere ili zadatke kroz igru, kako bi djeca brže razumjela i pamtila, ali i neopterećeno usvajala refleksne reakcije pod stresom. 
Neke od tehnika i taktika koje prolazimo su: 

 • samopouzdani stav i upravljanje svojim govorom tijela
 • korištenje glasa u samoobrani
 • obrana od različitih opasnih hvatova i udaraca
 • udaračke tehnike u slučaju eskalacije
 • kako potražiti pomoć okoline i skloniti se na sigurno


Usmjereni razvoj i odrastanje

Krav Maga metode treninga utječu na razvoj vlastitih mentalnih i fizičkih vještina. Dinamičnim vježbama kroz trening postižemo bolji fokus i koncentraciju, a kroz strukturu treninga potičemo i disciplinu.
S obzirom na vrijeme provedeno pred ekranima i u sjedećem položaju, djeci je iznimno potrebno kretanje kako bi nastavili pravilan fizički razvoj. Zbog toga kroz treninge razvijamo fizičku spremnost, poput: koordinacije, snage, kondicije, fleksibilnosti...

Krav Maga trening donosi sinergiju učenja i zabave, jer se sva materija uči kroz interaktivne i dinamične zadatke.


 

rezerviraj mjesto 

česta pitanja

imam još pitanja