Koji su benefiti Krav Maga treninga?

 Krav Maga učinkovit je sustav samoobrane koji je namijenjen svakomu, nevezano uz dob ili spol, a zasnovan je na prirodnome ljudskom pokretu. Savršeno se uklapa u užurbani stil svakodnevice jer polaznika u kratkome roku može dovesti do određenog cilja.

 Treninzi Krav Maga su za sve koji žele biti u formi, ojačati svoje samopouzdanje i naučiti tehnike samoobrane. Predviđeni su za osobe koji imaju slične ideje i ciljeve: naučiti obraniti sebe i/ili svoje bližnje i usput se zabaviti.

 Instruktori Krav Maga u profesionalnoj i sigurnoj atmosferi uče svoje polaznike tehnikama i taktikama samoobrane. Glavni je cilj da treninzi Krav Maga pomognu svojim polaznicima da postignu željene ciljeve, bilo da je to snaći se u stresnim i problematičnim situacijama, smršavjeti ili ojačati.

 Metodika poučavanja i raznovrsni treninzi omogućuju svim polaznicima da dođu i ostvare benefite za sebe, nevezano uz dob, spol, kondicijsku spremu i prethodno znanje o borilačkim vještinama. Grupe su: mješovite, zasebne grupe za žene i grupe za djecu i tinejdžere. 
Uz te se grupe omogućuju specijalizirani tečajevi i obuke za tjelohranitelje, policiju i vojsku.

Grupe Kids&Teens (Kids 5-10god, Teens 11-15god)

Grupe za žene (Safe&Fit)

Miješane grupe za odrasle

Pronađi svoju dvoranu