Više o Nikoli

  • Krav Maga Graduate 4
  • Krav Maga instruktor za odrasle
  • Krav Maga Kids & Teens instruktor
  • Osobni treninzi

[email protected]      I    091 1632 759 (Nikola)


Još kao dijete sam se počeo baviti sportom. Jedan duži period sam trenirao plivanje, a kasnije košarku i tenis; od svoje 13 godine redovito idem u teretanu.

No ništa od toga me nije zainteresiralo dovoljno da se ozbiljnije aktiviram, sve dok nisam počeo trenirati Krav Magu u sklopu Centra za borilačke vještine, samoobranu i kondicijsku pripremu Martial Arts Osijek. Začudo, od svih sportova, najviše me privukao ovaj izraelski sistem samoobrane, u koji sam se uključio 2010. godine i, zahvaljujući Draganu Franjkoviću, u njemu se zadržao do danas.

Na Krav Maga treninzima koji su vrlo naporni i zahtjevni, izgradio sam sebe kao osobu. Zahvaljujući Krav Magi, postao sam fizički i mentalno jači, te sam postao oprezniji i svjesniji svoje okoline.

Ubrzo sam zaslužio priliku da se dodatno obrazujem, tako da sam veljači 2013. godine uspješno prošao obuku za Krav Maga Kids & Teens instruktora pod paskom Zeev Cohena (Master, LVL 1). Te iste godine u studenom postao sam i Krav Maga civilni instruktor pod paskom Morana Laskova (Expert, LVL 2). Trenutno imam položen stupanj Graduate, LVL 4 i vodim treninge za djecu (od 5-13 godina), odrasle i osobne treninge u sklopu Martial Arts Osijeka te u Krav Maga centru Virovitica.

Treninzi su prilagođeni isključivo djeci (ovisno o njihovoj dobi), koja rade po posebnom službenom kurikulumu osmišljenom u Izraelu od strane vrhunskih stručnjaka. Na treninzima se stavlja naglasak na kondiciju i opću motoriku, te se bavimo specifičnim tehnikama iz Krav Mage i funkcionalnim igrama u svrhu implementacije tih tehnika. Djeca tako razvijaju samopouzdanje, poboljšavaju opće stanje organizma, te uče tehnike samoobrane i taktičkog razmišljanja. Naravno, uz sve to ide puno smijeha, igre i zabave.

Kako bih pratio napredak samog sistema Krav Maga, kontinuirano se obrazujem odlaskom na kampove i seminare organizirane od strane vrhunskih stručnjaka Krav Mage.

Galerija slika