Zašto Krav Maga?

Mi vjerujemo da benefiti treninga moraju biti vidljivi u svakodnevnom životu. Krav Maga treninzi utječu na bolje donošenje odluka pod stresom, poboljšavaju fokus, koncentraciju, odlučnost i naravno, zbog dinamičnog i raznolikog treninga, poboljšavaju kondicijski i zdravstveni status.

Što je Krav Maga?

 • Krav Maga je učinkovit sustav samoobrane koji je namijenjen svima, nevezano uz dob, spol i predznanje, a zasnovan je na instinktivnim reakcijama. Savršeno se uklapa u užurbani stil svakodnevice, vrlo je efikasan jer tijelo radi više aktivnosti istovremeno, pa iz tog razloga polaznika u kratkome roku može dovesti do određenog cilja. 
 • Glavni cilj Krav Maga treninga je poboljšavanje sposobnosti, a izgled i sama estetika tijela posljedica su dinamičnog treninga. Trening nikada nije isti, vrlo je raznolik, zabavan i učinkovit. Prikladan je za sve koji žele biti (više) u formi, ojačati svoje samopouzdanje i naučiti tehnike samoobrane u profesionalnoj i sigurnoj atmosferi s licenciranim Krav Maga instruktorima.
 • Neki od benefita Krav Maga treninga su:
 1. Samoobrana
 2. Samopouzdanje
 3. Snaga
 4. Koordinacija
 5. Fokus
 6. Eksplozivnost
 7. Koncentracija
 8. Antistres
 9. Odlučnost
 10. Redukcija masnog tkiva

Upoznaj se s najefikasnijim borbenim sustavom koji nam pruža znanje da razlikujemo potencijalno opasne i nasilne situacije od onih     bezazlenih i koji nas uči kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo kakvu vrstu nasilja ili napada.

Rezerviraj mjesto

* Obavezna polja

Podatke koje nam dajete u kontakt formi čuvamo sukladno direktivi EU i Zakonima RH. U bilo kojem trenutku možete tražiti brisanje svojih podataka slanjem zahtjeva na [email protected].

When Krav Maga becomes the only Response.