Maksimir, Frane Kesterčaneka 2a (Studio Maxi Dance)

Instruktori u KM centru Maksimir:
Irena Isomura
Eduardo Isomura

Kontakt: irena.isomura@krav-maga.hr 
  095 514 5375

facebook  instagramO dvorani:

Krav Maga centar Maksimir otvara svoja vrata 2015. godine.
Dvorana je opremljena:

 • moderno uređenim svlačionicama koje sadrže tuširaone, te ormariće s ključem.
 • igraonicom za djecu, u kojoj se djeca mogu igrati dok su roditelji na treningu. U igraonici možete pronaći obilje igračaka, slikovnica, crtića i didaktičkih igračaka
 • čekaonicom s recepcijom gdje na udobnim garniturama roditelji mogu popiti kavu dok čekaju djecu.

 MOMS & CHILDREN: Posebna pogodnost dvorane su i treninzi za žene koji se održavaju paralelno s treninzima za djecu, pa Krav Maga može biti i obiteljska aktivnost s dvostrukom uštedom vremena.


Kako do nas?

Svega 10-tak metara od maksimirskog parka, nalazi se ulica Frane Kesterčaneka 2a koja vodi prema bolnici KBC ZAGREB-Rebro.
Na početku uspona ulice prema Rebru, s desne strane su nove zgrade i s ceste vidljiv STUDIO MAXI DANCE - gdje se nalazi naš centar Maksimir. 
Parkiranje je moguće u garaži ispod zgrade gdje je cijena 5kn/h, ili na javnom parkingu (3.zona) kraj parka Maksimir. Ukoliko dolazite tramvajem, možete doći brojevima 5, 11, 7, 12 i 4, a potrebno je izaći na stanici "Bukovačka" kod stadiona/ulaza u park te prošetati par minuta do dvorane. Također, netom ispod dvorane prolaze autobusi 203 i 226 te je potrebno izaći na stanici "Bukovačka".


Programi:

U dvorani se održavaju treninzi podijeljeni prema različitim programima za sve generacije, već od 5 godina do odrasle dobi.
Za probni trening vam je potrebna samo udobna odjeća i boca vode, a treniramo bosi ili u čarapama jer je na podu tatami strunjača. 
Pronađite program za sebe:

Krav Maga
Krav Maga Kids & Teens 
Kids&Teens  na engleskom
Krav Maga S&F

Nakon što ste odabrali željeni program, pronađite odgovarajući termin treninga:

RASPORED TRENINGA 

Pogledajte kako izgledaju treninzi:


Projekti koje smo do sada proveli:

 • Tematski trening u svakodnevnoj/poslovnoj odjeći: cilj ovog projekta bio je probati kako izgledaju tehnike samoobrane kada nismo u trening odjeći. Možemo li napraviti "high kick" u trapericama? Možemo li jako zamahnuti rukom u košulji? Limiti koji nam daju traperice, košulje ili suknje, te uža odjeća i što učiniti kada u toj odjeći trebamo reagirati.

  

 • Family Day: cilj ovog projekta je upoznati roditelje s konkretnim vježbama i programom koji njihova djeca prolaze na treningu. Pritom roditelje učimo o Krav Maga sustavu kako bi uskladili odgoj i vrijednosti koje podučavamo djecu u svim sferama njihovog života. Family day je skup događaja koji se odvijaju u dvorani, ali i često izvan dvorane - u prirodi ili na team buildingu.

  

 • Testiranje za djecu i odrasle te Božićni party/kićenje bora: 12mj. poznat je po najljepšem dobu godine! U vremenu kada je sve u pozitivnom duhu mi smo sudjelovali u zagrebačkom polaganju za djecu i odrasle, a nakon sjajnih rezultata zabavili smo se uz kićenje dvorane i zabavu u božićnom duhu.

  

 • Seminar na streljani: U veljači smo proveli subote na streljani, pod vodstvom glavnog instruktora u Hrvatskoj, polaznici su učili rukovati oružjem, te kako vatreno oružje funkcionira. 

  

 • Tematski trening CQB (close quarter battle): odradili smo trening s tematikom samoobrane u uskom prostoru. To su situacije kada se nalazimo u liftu, na stubištu, u hodniku, u određenim prostorijama. Što učiniti i kako koristiti zidove, prolaze i vrata da bi se obranili...

  

 • 30. 03. Krav Maga & MMA synergy: ugostili smo Damira Mirenića, Krav Maga instruktora, bivšeg MMA Pro fightera i nositelja crnog pojasa BJJ koji je s nama podijelio svoje znanje stečeno u dugogodišnjoj profesionalnoj karijeri.

    

 

 • FAMILY DAY KIDS & TEENS: U želji da provedemo više vremena u prirodi, da se naša djeca druže i roditelji budu u toku s novostima koje provodimo, družili smo se, razgovarali i igrali se uz planinarenje i osvojili Sljeme kao sjajan team! 

 

 • WOMEN RESPONSE trening-seminar 27.04. - suzavci i predmeti za samoobranu
  Pročitajte kako nam je bilo na BLOGU

  

 

Obavijesti i projekti koji nas čekaju:

Raspored tijekom zimskih praznika (23.12.-10.01.):
 

Pon Uto Sri Čet Pet
23.12.

KIDS 
u 19:00h

TEENS
(Hrv & Eng) u 20:00h

Mješovita i Safe & Fit
u 21:00h
24.12.
nema treninga
25.12.
nema treninga
26.12.
nema treninga
27.12.

Kids&Teens grupa zajedno
16:45-17:45h
 
30.12.

KIDS
u 19:00h

TEENS
(Hrv & Eng) u 20:00h

Mješovita i Safe & Fit
u 21:00h
31.12.
nema treninga
01.01.
nema treninga
02.01.

Mješovita i
Safe & Fit
zajedno
u 21:00h
03.01.

Kids&Teens grupa zajedno
16:45-17:45h
06.01.
nema treninga
07.01.
Mješovita i Safe & Fit zajedno u 
21:00h

08.01.
Kids
u 18:00h

Mješovita i Safe & Fit zajedno u 19h.

Teens
(Eng i hrv)
u 20h.

09.01.
Mješovita i
Safe & Fit
zajedno u 
21:00h
10.01.
Kids&Teens zajedno
(hrv i eng)
16:45-17:45h.

od 13.01.po redovitom rasporedu.