Maksimir, Frane Kesterčaneka 2a (Studio Maxi Dance)

Instruktori u KM centru Maksimir:

  • Irena Isomura
  • Dino Dugandžija
  • Marija Kostanjevec Sajko 
  • Domagoj Galoić

Kontakt: [email protected] 
  095 514 5375


O dvorani:

Krav Maga centar Maksimir otvara svoja vrata 2015. godine.
Dvorana je opremljena:

  • moderno uređenim svlačionicama koje sadrže tuširaone, te ormariće s ključem.
  • igraonicom za djecu, u kojoj se djeca mogu igrati dok su roditelji na treningu. U igraonici možete pronaći obilje igračaka, slikovnica, crtića i didaktičkih igračaka
  • čekaonicom s recepcijom gdje na udobnim garniturama roditelji mogu popiti kavu dok čekaju djecu.

 MOMS & CHILDREN: Posebna pogodnost dvorane su i treninzi za žene koji se održavaju paralelno s treninzima za djecu, pa Krav Maga može biti i obiteljska aktivnost s dvostrukom uštedom vremena.


Kako do nas?

Svega 10-tak metara od maksimirskog parka, nalazi se ulica Frane Kesterčaneka 2a koja vodi prema bolnici KBC ZAGREB-Rebro.
Na početku uspona ulice prema Rebru, s desne strane su nove zgrade i s ceste vidljiv STUDIO MAXI DANCE - gdje se nalazi naš centar Maksimir. 
Parkiranje je moguće u garaži ispod zgrade ili na javnom parkingu (3.zona) kraj parka Maksimir. Ukoliko dolazite tramvajem, možete doći brojevima 5, 11, 7, 12 i 4, a potrebno je izaći na stanici "Bukovačka" kod stadiona/ulaza u park te prošetati par minuta do dvorane. Također, netom ispod dvorane prolaze autobusi 203 i 226 te je potrebno izaći na stanici "Bukovačka".


Programi:

U dvorani se održavaju treninzi podijeljeni prema različitim programima za sve generacije, već od 5 godina do odrasle dobi.
Za probni trening vam je potrebna samo udobna odjeća i boca vode, a treniramo bosi ili u čarapama jer je na podu tatami strunjača. 
Pronađite program za sebe:

     

Nakon što ste odabrali željeni program, pronađite odgovarajući termin treninga:

PRIJAVI SE NA TRENING

Pogledajte kako izgledaju treninzi:

Pravila i upute za trening: 

U nastavku možete pročitati pravilnik kluba:
Upute za trening