Krav Maga je sustav samoobrane s jedinstvenim i logičnim pristupom, laka je za učenje i pamćenje, izvodi se prirodno i instinktivno. Neke od važnijih značajki Krav Mage jesu jedinstvena pedagogija, metodologija i način obuke.

Treninzi namjenjeni svima bez obzira na dob, spol i predznanje.
 

PAUZA DO 2024.

 

[email protected]  |  091 5103 362 (Dragan)

 

imam još pitanja 


Krav Maga za odrasle

Kroz Krav Maga trening razvijamo mentalnu otpornost, bolje donošenje odluka u stresu, učimo preuzeti kontrolu nad svakim izazovom s kojim se susrećemo, ali i razvijamo vlastite fizičke sposobnosti!

Glavni cilj Krav Maga treninga je poboljšati vlastite sposobnosti, a izgled i sama estetika tijela posljedica su dinamičnog treninga koji je vrlo zabavan, raznolik i efikasan. Prikladan je ako želimo biti (više) u formi, ojačati svoje samopouzdanje i naučiti tehnike samoobrane u profesionalnoj i sigurnoj atmosferi s Krav Maga instruktorima.

više o treningu za odrasle


Kako trening izgleda?

Svaki trening sastoji se od zagrijavanja, radnog dijela na kojem učimo tehnike kroz različite scenarije, te završni drill na kojem malo pomičemo Vaše granice, i fizički i u nošenju sa stresnim situacijama. Kako obrađujemo različite tehnike, svaki trening je drugačiji, brzo "proleti" i uključene su različite skupine mišića.

Vježbe i zadaci ne izvode se na određeni broj ponavljanja (npr. sad radimo 10 čučnjeva), nego po vremenskim intervalima (npr. sad 15 sekundi radimo što više možemo čučnjeva).

Na taj način svi mogu dati sve od sebe prema svojim mogućnostima i napredovati iz treninga u trening. 
 

imam još pitanja