Više o Tomislavu

  • Krav Maga Expert 2
  • Krav Maga instruktor za odrasle
  • Krav Maga Kids & Teens instruktor
  • Glavni instruktor i voditelj Krav Maga centra Dom sportova i Ilica

[email protected] 095 905 1276


Rođen u Zagrebu 1978. godine. Maturirao na Kemijskoj i geološkoj tehničkoj školi, diplomirao na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. 

Od malih nogu aktivno se bavi različitim borilačkim sportovima i sportskim penjanjem, te je kao član Sportsko-penjačke reprezentacije Republike Hrvatske sudjelovao na brojnim natjecanjima, a danas kao instruktor sportskog penjanja redovito organizira tečajeve na umjetnoj stijeni i u prirodi. 

Uz penjanje, aktivno se bavi i planinarenjem i skijanjem, malo manje aktivno ronjenjem i padobranstvom, ali prva i najveća ljubav od svih mu je 2007. postala Krav Maga. 

Od osnutka Krav Maga centar Zagreb 2008., Tomislav je aktivni član kluba. 2010. godine sudjeluje u obuci za instruktora koju vode izraelski instruktori te ju uspješno  završava i dobiva licencu za samostalan rad. Od tada do danas aktivno radi kao instructor u sklopu Krav Maga centra Zagreb. I dalje radi na usavršavanju pa redovito sudjeluje na instruktorskim treninzima, Krav Maga seminarima i kampovima kako u Hrvatskoj tako i u Izraelu. 

Galerija slika

       

Video

 

Testimonialsi

►"Stručnost, predanost i prijateljstvo. Od Tomislava u Krav maga centru zapad stručnost sam očekivao i našao. Prijateljstvo i ekipu sam dobio na dar."

Ivan Međimorec 

►"Krav magom u Krav maga centru zapad su se prvo počela baviti moja djeca. Kako sam nakon godina neaktivnosti i uredskog posla bio prilično fizički zapušten, što me frustriralo, odlučio sam i sam pokušati sa treninzima. Danas, nakon više od dvije godine, mogu reći kako je to bila odlična odluka. Puno se bolje fizički osjećam, primjećujem napredak za kojeg sam mislio da neće biti moguć, a sve to postižem u zabavnoj i opuštenoj atmosferi na treninzima. Ekipa je odlična, svi su spremni pomoći i učiti jedni od drugih, a slučajni udarci, ogrebotine i slično se brzo zaboravljaju. Dogodilo se ono što sam najmanje očekivao, a to je da osjećam grižnju savjesti kada propustim trening i veselim se prvoj slijedećoj prilici da nadoknadim propušteno. Svakome bez preporučio da pokuša sa treninzima."

Alan Sorić, odvjetnik

►"U 2 godine treniranja Krav Mage značajno mi se promijenila razina samosvjesnosti, prepoznavanja potencijalne opasnosti i samopouzdanja, a s obzirom na izuzetnu učinkovitost Krav Mage znam da imam puno veću šansu obraniti sebe i bližnje od sve češćih i sve raznolikijih napada koji se događaju u svijetu."

Nikolina Bekić, studentica

►"Treninzi su svaki puta zanimljivi i drugačiji, pokriva se ogroman broj potencijalnih situacija i primjera, a sam pristup sustavu, treningu i svakom pojedincu od strane instruktora Tomislava Habulina je ono što podiže dojam na jako visoku razinu i zaslužuje pohvale. Kada se na to doda velika raznolikost ekipe na treningu dobijemo odličnu atmosferu Krav Maga Centra Zapad kako na treningu tako i na druženjima van dvorane. Svakako preporuka! "

Nino Sehagić, Projektni koordinator za Inteligentne Transportne Sustave