SAFE & FIT MIJEŠANE GRUPE  women response

Žene mogu trenirati Krav Maga u grupama s muškarcima, ali imaju izbor trenirati u grupama koje se povećuju posebno radu sa ženama. Omogućeno je treniranje s ostalim ženama koje slično razmišljaju:

 • žele biti fit, snažnije, jačeg samopouzdanja
 • i uz to učiti praktične principe samoobrane
 • vježbom jačaju tijelo, uče pravilne udarce i usavršuju svoju fleksibilnost.

Obrana svojih voljenih bitan je dio treninga Krav Maga koji pomažu u jačanju samopouzdanja u prijateljskoj atmosferi.

Zašto treninzi za žene?

Žene su grupa koja može imati najviše koristi od treninga Krav Mage jer je sustav razrađen tako da bi i oni koji su manji i slabiji mogli imati šansu protiv moćnijeg napadača. Krav Maga treninzi za žene usmjereni su na sve realistične tehnike i taktike samoobrane. Žene se uče prepoznavanju signala opasnosti te izbjegavanju i obrani od najčešćih napada. Glavni su dijelovi Krav Maga samoobrane za žene obrana od jednog ili više naoružanih i nenaoružanih napadača te obrana od pokušaja silovanja i otmice. Podučava se obrana od najčešćih udaraca, davljenja, hvatanja i obaranja na zemlju. Treninzi obuhvaćaju područja od učestalih situacija gdje rukovanje prijeđe u nasilno potezanje i udarce do, manje čestih, talačkih situacija. Osim samoobrane koju možete primjeniti konkretno na sebe, uče se i tehnike štićenja druge osobe, odnosno bližnjih. Uz naučene Krav Maga tehnike, bit ćete spremni po potrebi obraniti i svoje prijateljice, prijatelje ili obitelj.

SAFE & FIT

Safe & Fit program za žene sadrži idealan omjer Krav Maga tehnika samoobrane i kondicijskih elemenata.  NAJČEŠĆA PITANJA O SAFE & FIT

Obuhvaća sve Krav Maga tehnike samoobrane primjenjive u realnim situacijama počevši od tehnika bitnih ženama. Kondicijski dio treninga obogaćen je radom s rekvizitima te vježbama s težinom vlastitog tijela. Vježbanjem žene stječu fizičku snagu i kondiciju što je potrebno za samoobranu ali i za svakodnevni život. Uz koordinacijske vježbe i vježbe oblikovanja dodatno se gradi samopouzdanje, dobar osjećaj i sve bolji izgled. Trening je koncipiran tako da - bez obzira na prethodnu fizičku spremu i znanje - kroz Krav Maga treninge samoobrane stječete i potrebnu snagu uz vidljive fit rezultate. Tijekom treninga na različit se način rješavate stresa jer učite suočavanje sa stresom i kontrolirate reakcije u datoj situaciji. Na ovom intenzivnom treningu uz Krav Maga tehnike i specifične vježbe oblikovanja osjećat ćete se sigurno, zdravo i u dobroj formi.

 • širok spektar tehnika uz naglasak na tehnikama samoobrane za žene
 • prepoznavanje opasnosti i prevencije napada
 • intenzivni Krav Maga trening
 • snaga, kondicija i oblikovanje tijela
 • rad s rekvizitima: kettlebell, suspenzijske trake (TRX), pilates lopta, medicinka, uže za preskakanje
 • dinamični i kontrolirani uvjeti napada
 • suočavanje sa stresnim situacijama
 • anti-stress vježbe

Safe & Fit program provodi se u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Velikoj Gorici, Zadru i Marini, a lokacije i termine možete provjeriti na RASPORED TRENINGA.

MIJEŠANE  GRUPE

 • širok spektar tehnika u različitim uvjetima treninga
 • polaznike različite dobi, spola i snage
 • elemente snage i kondicije
 • stres vježbe
 • slow fight (lagani sparinzi)
 • hrvanja

Više o ovom programu možete pročitati na linku MIJEŠANE GRUPE.


WOMEN RESPONSE 

Women Response program namijenjen je svim ženama. Na ovom programu mogu sudjelovati žene koje su već polaznice u redovitim Krav Maga grupama, te također žene koje još nisu imale kontakt s Krav Maga treningom ili zbog ritma života ne stignu trenirati tokom tjedna.
Kroz različite događaje poput trening-seminara ili predavanja, žene će naučiti reagirati u konfliktnim situacijama neovisno o snazi napadača s kojima se susreću, a iste principe odlučnosti, upornosti i pravilnih reakcija primjenit će kroz svakodnevne stresne situacije bilo da je riječ o nošenju sa stresom na poslu, u okolini ili da je riječ o nastalom konfliktu.
Svaki događaj nosi specifičnu tematiku koja je zbog tematike ili scenarija manje zastupljena na redovitom treningu, pa je scenarijski trening odlična prilika za obogaćenje postojećeg znanja za naprednije polaznice ili upoznavanje širokog spektra Krav Maga svijeta za one koje su apsolutne početnice. SAZNAJ VIŠE...