SAFE & FIT MIJEŠANE GRUPE  Intenzivni tečajevi

Žene mogu trenirati Krav Maga u grupama s muškarcima, ali imaju izbor trenirati u grupama koje se povećuju posebno radu sa ženama. Omogućeno je treniranje s ostalim ženama koje slično razmišljaju:

 • žele biti fit, snažnije, jačeg samopouzdanja
 • i uz to učiti praktične principe samoobrane
 • vježbom jačaju tijelo, uče pravilne udarce i usavršuju svoju fleksibilnost.

Obrana svojih voljenih bitan je dio treninga Krav Maga koji pomažu u jačanju samopouzdanja u prijateljskoj atmosferi.

Zašto treninzi za žene?

Žene su grupa koja može imati najviše koristi od treninga Krav Mage jer je sustav razrađen tako da bi i oni koji su manji i slabiji mogli imati šansu protiv moćnijeg napadača. Krav Maga treninzi za žene usmjereni su na sve realistične tehnike i taktike samoobrane. Žene se uče prepoznavanju signala opasnosti te izbjegavanju i obrani od najčešćih napada. Glavni su dijelovi Krav Maga samoobrane za žene obrana od jednog ili više naoružanih i nenaoružanih napadača te obrana od pokušaja silovanja i otmice. Podučava se obrana od najčešćih udaraca, davljenja, hvatanja i obaranja na zemlju. Treninzi obuhvaćaju područja od učestalih situacija gdje rukovanje prijeđe u nasilno potezanje i udarce do, manje čestih, talačkih situacija. Osim samoobrane koju možete primjeniti konkretno na sebe, uče se i tehnike štićenja druge osobe, odnosno bližnjih. Uz naučene Krav Maga tehnike, bit ćete spremni po potrebi obraniti i svoje prijateljice, prijatelje ili obitelj.

SAFE & FIT

Safe & Fit program za žene sadrži idealan omjer Krav Maga tehnika samoobrane i kondicijskih elemenata.  NAJČEŠĆA PITANJA O SAFE & FIT

Obuhvaća sve Krav Maga tehnike samoobrane primjenjive u realnim situacijama počevši od tehnika bitnih ženama. Kondicijski dio treninga obogaćen je radom s rekvizitima te vježbama s težinom vlastitog tijela. Vježbanjem žene stječu fizičku snagu i kondiciju što je potrebno za samoobranu ali i za svakodnevni život. Uz koordinacijske vježbe i vježbe oblikovanja dodatno se gradi samopouzdanje, dobar osjećaj i sve bolji izgled. Trening je koncipiran tako da - bez obzira na prethodnu fizičku spremu i znanje - kroz Krav Maga treninge samoobrane stječete i potrebnu snagu uz vidljive fit rezultate. Tijekom treninga na različit se način rješavate stresa jer učite suočavanje sa stresom i kontrolirate reakcije u datoj situaciji. Na ovom intenzivnom treningu uz Krav Maga tehnike i specifične vježbe oblikovanja osjećat ćete se sigurno, zdravo i u dobroj formi.

 • širok spektar tehnika uz naglasak na tehnikama samoobrane za žene
 • prepoznavanje opasnosti i prevencije napada
 • intenzivni Krav Maga trening
 • snaga, kondicija i oblikovanje tijela
 • rad s rekvizitima: kettlebell, suspenzijske trake (TRX), pilates lopta, medicinka, uže za preskakanje
 • dinamični i kontrolirani uvjeti napada
 • suočavanje sa stresnim situacijama
 • anti-stress vježbe

Safe & Fit program provodi se u Zagrebu i Splitu, a lokacije i termine možete provjeriti na RASPORED TRENINGA.

MIJEŠANE  GRUPE

 • širok spektar tehnika u različitim uvjetima treninga
 • polaznike različite dobi, spola i snage
 • elemente snage i kondicije
 • stres vježbe
 • slow fight (lagani sparinzi)
 • hrvanja

Više o ovom programu možete pročitati na linku MIJEŠANE GRUPE.


INTENZIVNI TEČAJEVI 

Intenzivan tečaj namijenjen je svim ženama koje ne stignu trenirati u redovitim grupama, a žele upoznati Krav Maga program za žene. Tečaj obuhvaća osnovne tehnike samoobrane od jednog ili više napadača, prevencije napada, obranu od najčešćih napada na žene, poput pokušaja silovanja, udaraca, davljenja, hvatova za kosu ili otmice te upotrebu predmeta za samoobranu. Osim tehnika, žene će upoznati načine ponašanja i razmišljanja u stresnim situacijama te koristi verbalne i neverbalne komunikacije u sprječavanju napada.

A kakva su iskustva naših polaznica?

,,Moje tijelo jednostavno obožava tu jedinstvenu metodologiju treninga, a tehnike su doista lake i nadasve korisne za nas žene: ojačaju nas u fizičkom i psihićkom smislu. Svakako preporučam i zbog kettlebella koji je oblikovao moje tijelo koje je u najboljim godinama!"
Elizabeta, Dubrovnik
 
,,Treniram Krav Magu jer mi podiže samopouzdanje, čini me jačom psihički i fizički, osjećam se sigurnijom na ulici, a osjećaj poslije dobrog i zahtjevnog treninga je neprocjenjiv!"
Iva, Zagreb

,,Teško je ukratko objasniti što mi znači treniranje Krav Mage. Teško je dok sami ne isprobate, naročito žene, bez obzira na dob, kojima bi ovaj sustav pomogao u samoobrani u realnim životnim situacijama, a ujedno poboljšao zdravlje i postizanje željene figure. A koja žena to ne bi željela!? Preporučila bih posjet najbližem KM centru diljem Hrvatske da se uvjerite zašto je ovo sve popularnija borilačka vještina kao sto sam se i sama uvjerila trenirajući s odličnom ekipom."
Elena, Split

,,Krav Maga mi je omogućila da se osjećam samopouzdano i dobro u svome tijelu."
Martina, Zagreb

,,KM treniram već 2 godine i najiskrenije bih je preporučila svima! Toliko dobro koncipiran, aktivan, dinamičan, zanimljiv, fizički, istovremeno, naporan i oslobađajući trening nigdje nisam imala. Osim vrhunske kondicije i jako lijepo isklesane figure koje su posljedica kontinuiranog treniranja, povećava se i zadovoljstvo, samopoštovanje i samopouzdanje. Osobno mi je bitna i opuštena atmosfera koja je prisutna na svakom treningu jer je ekipa vrhunska! Bez obzira na razlike u godinama, stilu života,svi uživamo trenirajući zajedno!"
Josipa, Split