IZABERI SVOJ PROGRAM:

 

 Kako možeš krenuti? 

Ako već imaš sve informacije, sljedeći korak je da odabereš LOKACIJU i pratiš link za online rezervaciju


Glavni cilj Krav Maga sustava je postignuti maksimum vlastitih sposobnosti kroz dinamičan trening koji je vrlo zabavan i koristan u svakodnevici. Prikladan je ako želimo biti (više) u formi, ojačati svoje samopouzdanje i naučiti tehnike samoobrane u profesionalnoj i sigurnoj atmosferi s licenciranim Krav Maga instruktorima.
 

Krav Maga samoobrana je efikasna, lagana za učenje i temeljena na prirodnim reakcijama, zato u kratkom roku možemo usvojiti kako prepoznati, spriječiti ili riješiti konflikt.
 

Kroz trening razvijamo donošenje odluka pod stresom. Što više treniramo - imamo više alata koje možemo upotrijebiti u različitim situacijama, a principe koje učimo kroz trening ne primjenjujemo samo kada je riječ o konfliktu, nego ih možemo trajno primijeniti na stresne situacije u privatnom ili poslovnom životu.
 

Postižemo poboljšanje motoričkih sposobnosti. Razvijamo agilnost, koordinaciju, fleksibilnost i kondiciju. U svakom treningu pratimo tvoj ritam napretka, stoga predznanje nije potrebno da bi krenuo/la.
 

Nakon napornog dana, potrebna ti je relaksacija i zabava, zato je naš trening prepun timskih zadataka i igara, dobre atmosfere i pozitivnog okruženja.


 Kako možeš krenuti? 

Sada kad je odabran program, sljedeći korak je da odabereš LOKACIJU i pratiš link za online rezervaciju


 

imam još pitanja

česta pitanja

vrati me na programe