Krav Maga za odrasle 

  Kako možeš krenuti? 

Sada kad je odabran program, sljedeći korak je da odabereš LOKACIJU i pratiš link za online rezervaciju


Trening po mjeri _360° ciljeva:

 Mi vjerujemo da benefiti treninga moraju biti vidljivi i primjenjivi u svakodnevnom životu.
Krav Maga treninzi utječu na:

  • bolje donošenje odluka pod stresom
  • poboljšavaju samopouzdanje
  • fokus, koncentraciju i odlučnost

Glavni cilj Krav Maga treninga je poboljšati vlastite sposobnosti, a izgled i sama estetika tijela posljedica su dinamičnog treninga koji je vrlo zabavan, raznolik i efikasan. Prikladan je ako želimo biti (više) u formi, ojačati svoje samopouzdanje i naučiti tehnike samoobrane u profesionalnoj i sigurnoj atmosferi s licenciranim Krav Maga instruktorima.


Trening po mjeri _svakodnevnih izazova

Krav Maga je efikasna, lagana za učenje i pamćenje, logična i temeljena na prirodnim pokretima i reakcijama, zato u kratkom roku možemo usvojiti kako prepoznati, spriječiti ili riješiti konflikt sa jednom ili više osoba.

Kroz trening samoobrane podižemo samopouzdanje te učimo donositi odluke na zahtjevnim zadacima. Što više treniramo - imamo više alata koje možemo upotrijebiti u različitim situacijama, a principe koje učimo kroz trening ne primjenjujemo samo kada je riječ o konfliktu, nego ih možemo trajno primijeniti na stresne situacije u privatnom ili poslovnom životu.
 


Trening po mjeri _bolje kondicije:

Kroz zabavne vježbe, timsku atmosferu i stručno vodstvo treningom postižemo vidljivo poboljšanje fizičkih sposobnosti. Većinu svojeg radnog dana provodimo u sjedećem položaju, a zbog toga možemo imati fizičke posljedice.
Krav Maga trening je krojen po tvojem ritmu, nije potrebno predznanje ili kondicija za početak, prilagođen je svima bez obzira na visinu, težinu ili iskustvo, a sve što je potrebno za početak je odluka da kreneš!


Trening po mjeri _zabave:

Udaračke tehnike i Krav Maga zadaci, ali i općenito tjelovježba popravljaju fizičko i mentalno stanje, pa je trening prije ili nakon posla savršena prilika da umanjimo posljedice stresa, te da ostatak dana prođe opušteno. Krav Maga vježbe imaju svoju svrhu čak i kroz timske zadatke i igre, pa će zahtjevni zadaci biti puno lakši uz osmijeh na licu!


Trening u mješovitim grupama karakterizira:

  • širok spektar Krav Maga tehnika
  • polaznici različite dobi, spola i snage
  • elementi snage i kondicije
  • ,,stres" vježbe
  • slow fight (lagani sparinzi)
  • hrvanja

Mješovite grupe nude mogućnost da se polaznici susretnu s većim brojem različitih ljudi (partnera u treningu), bez obzira na visinu ili težinu, iskustvo u borilačkim sportovima / vještinama, fizičku snagu, spol, dob i sl. Trening kroz različite scenarije i zadatke donosi situacije najsličnije stvarnim opasnostima, što je ključno za postizanje prednosti u situacijama koje iziskuju potrebu za samoobranom.

Osim mješovitih grupa, postoje i grupe samo za žene: SAFE & FIT


  Kako možeš krenuti? 

Sada kad je odabran program, sljedeći korak je da odabereš LOKACIJU i pratiš link za online rezervaciju

imam još pitanja


Pročitaj: