ZAŠTO KRAV MAGA TRENING NA ENGLESKOM JEZIKU?

Kroz trening i igru učenje im postaje daleko lakše, brže i zabavnije. Komuniciranjem engleskog jezika s vršnjacima djeci omogućuje brzu primjenu i usvajanje engleskog jezika u stvarnom svijetu. 

Kroz trening i igru, djeca razvijaju socijalne vještine i kognitivne sposobnosti. Djeca u školi uče gradivo kroz ozbiljnost i jednu vrstu opterećenja jer su svjesni da sad moraju sjediti, slušati i učiti. 

Krav Maga trening djeci omogućuje zabavno usvajanje engleskog jezika kroz igru i komunikaciju sa svojim vršnjacima te uz stručno vodstvo licenciranih Krav Maga Global instruktora, koji su svoju temeljnu i specijalističku edukaciju završili na engleskom jeziku.

ZAŠTO SAD? 

  • Početak je nove školske godine i djeca će uskoro biti opterećena novim gradivom. Usvajanje novih znanja kroz trening, koji je ujedno i zabavan potiče u djeci želju za učenjem i usvajanjem novih stvari.
  • Svako dijete kroz igru voli izazov koji može mjeriti sa svojim vršnjacima te na taj način lakše uči. 

KOME SU TRENINZI NAMJENJENI?  

  • Djeci koja žele usvojiti nova znanja u poticajnoj atmosferi svojih vršnjaka i koja žele razviti bolju interakciju s drugom djecom. 
  • Svako dijete je posebno i ima svoje vrline,a kad djeca rade u timu mogu puno naučiti jedni od drugih! 

 

Suradnici projekta:

 
Marija Bilokapić, prof. eng 
Dugi niz godina se bavi s Krav Maga na lokaciji Osijek, svojim znanjem i ljubavi prema djeci pomaže u projektu Kids&Teens trening na engleskom jeziku.

 
dr. Eduardo Isomura
Od malena je u sportu, dugi niz godina bavio se taekwondo-om, ali svoju strast je pronašao u Krav Maga sustavu. U Brazilu je završio  specijalizaciju za maksilofacijalnu i oralnu kirurgiju, a želja mu je i raditi s djecom kroz Krav Maga treninge i prenijeti im svoje znanje i vještine preko projekta Kids&Teens trening na engleskom jeziku.

 

Voditelj projekta
 


Irena Isomuramag. theol.
Irena je jedna od vodećih instruktorica u Hrvatskoj za žene i djecu te koordinatorica projekta Krav Maga Kids&Teens na engleskom jeziku.

 

Više o: KRAV MAGA TRENINGU ZA DJECU

Primamo prijave na lokacijama: