Prijavite se na radionice Krav Maga samoobrane za djecu!
Kroz trening i igru učimo reagirati u stresnim situacijama te kako prepoznati, spriječiti ili neutralizirati fizički sukob.


Program se održava za 2 grupe: 
KIDS (5-10god) & TEENS (11-15god). 

Raspored u formiranju

želim obavijest o novom terminu

 


 

Što je  Krav Maga ?

Krav Maga je sustav samoobrane koji uči kako prepoznati, spriječiti ili neutralizirati konflikte. Program za djecu utemeljen je na načelu da je "igra temelj učenja". Upravo zato kroz dječji program sve što učimo - učimo kroz neopterećenu atmosferu, dinamične zadatke i igru. Na taj način djeca puno brže usvajaju znanje, dulje se sjećaju materije te se pritom sjajno zabave.

Što je GROW SAFE ?

Kroz "Grow safe" program djeca će učiti tehnike i taktike Krav Maga samoobrane:

 • uočavanje i prepoznavanje opasnosti kroz scenarijski trening, po različitim tematikama
 • tehnike prevencije sukoba
 • samoobranu u slučaju vršnjačkog nasilja, te razliku između sukoba s vršnjacima i znatno snažnijom ili odraslom osobom
 • tehnike samoobrane od najčešćih napada.
 • vježbe prilagođene specifičnoj dobi

Jedna radionica traje 2 sata kako bi djeca naučila osnovne Krav Maga tehnike, a pritom uz dinamične igre i trening scenarije, zadržala koncentraciju učenja. Potpuni tečaj sadrži 4 tematske radionice, a moguće je sudjelovanje na pojedinačnoj radionici ili punom tečaju.

grow safe za djecu   


PROGRAM: 

Program je formiran tako da je moguće sudjelovanje na cijelom tečaju (4 radionice) ili samo na pojedinačnim radionicama, neovisno o predznanju. 

1. Radionica: UČIM REAGIRATI

 • Na ovom modulu/radionici učimo kako prepoznati konflikt, kako zauzeti samopouzdani stav te glasom i govorom tijela utjecati na deeskalaciju napada. Nakon verbalne samoobrane, učimo tehnike prevencije te samoobranu od: najčešćih udaraca, guranja, vršnjačkih situacija koje eskaliraju.

2. Radionica: ZAUZIMAM SE ZA SEBE

 • Na ovom modulu/radionici ponavljamo najvažnije tehnike prevencije, te učimo kako se zauzeti za sebe kada nastupi stres. Djeca će učiti kako se obraniti od znatno snažnijeg ili odraslog napadača, te koje taktike možemo koristiti kad je riječ o školskim situacijama. Vježbamo samoobranu od opasnih hvatova, poput: hvata za vrat, ruke, majicu, kosu...
  Učimo kako uz pomoć verbalnih vještina osigurati da napad uopće ne eskalira.

3. Radionica: RAZVIJAM TAKTIKE

 • Na ovom modulu/radionici učimo koristiti svijest o okolini, reagirati preventivno i iskoristiti predmete za samoobranu. Kroz dinamičan trening učimo kako koristiti svakodnevne objekte koji nam mogu poslužiti za samoobranu, poput npr.ruksaka, ključeva...
  Predmete dijelimo kao one koji nas mogu sakriti poput štita, one koje možemo baciti da bismo se zaštitili ili one s kojima možemo ojačati vlastitu snagu. 

4.Radionica: DONOSIM ODLUKE

 • Na ovom modulu/radionici, vježbamo donositi odluke u različitim scenarijima. Djeca će primijeniti tehnike i taktike samoobrane u skučenim prostorima, na podu, u situacijama poput guranja ili povlačenja, a pritom razvijati brze reakcije i fokus. Kroz ovu radionicu želimo potaknuti maksimalni potencijal najmanjih polaznika, kako bi nastavili rasti samopouzdano. 

 

samoobrana za djecu krav maga kids


Kako se prijaviti?

 • Trening-radionice su namijenjene dobi od navršenih 5 do 10 godina, te 11 do 15 godina. Predznanje nije potrebno.
 • Održavaju se subotom, a raspord je trenutno u formiranju
 • (Fitness centar SNATCH) Bujska 10, Rijeka. 
 • Događaji mogu biti medijski popraćen za potrebe Krav Maga Hrvatske, te sudjelovanjem pristajete na ove uvjete.

imam još pitanja


Kako do dvorane? 


O voditeljici radionice:

Irena Isomura je Krav Maga instruktorica, Expert level 2. 
U Krav Maga Global sustavu je već 13 godina, a posljednjih 10 godina radi kao instruktorica za odrasle i djecu u Zagrebu. 
Saznaj više...

Kontakt:
[email protected]
095 514 5375


Zanima vas Krav Maga za djecu, ali ne stižete na ovaj termin?

U planu je niz radionica za djecu u Rijeci. Ako želite dobivati obavijesti o novim projektima za djecu, slobodno nam se javite i ostavite kontakt email!