Datum objave: 28.12.2018
ŽELIMo PROBATI
ŽELIMO DJEČJI PROBNI PAKET

 

Zašto Krav Maga Kids&Teens?

  Krav Maga Hrvatska nudi učinkovit program samoobrane za djecu i tinejdžere i priprema ih za stvarni život. Treninzi su predviđeni za dječake i djevojčice od 5 – 15 godina, a provode se prema međunarodno priznatom programu organizacije Krav Maga Global.

Uz stručno vodstvo Krav Maga instruktora djeca kroz igru uče kako prepoznati moguće opasne ili konfliktne situacije, koji je najbolji način da ih spriječe, izbjegnu i nenasilno riješe te ako je potrebno, kako se zaštititi u slučaju fizičkog napada. Grade i jačaju samopouzdanje i koncentraciju, te razvijaju motoričke i funkcionalne sposobnosti.

Također, ono što nam je bitno je prihvaćanje drugoga. Na treningu, oni koji su malo duže treniraju aktivno pomažu novoj djeci da se uklope, da uče i da savladavaju tehnike.  U Krav Maga nema natjecanja, pa svako dijete uči svojim vlastitim tempom i mogućnostima, ne radi se uspoređivanje niti se prave razlike među djecom. To je i najbolji način da dijete spozna vlastite kvalitete i izraste u samopouzdanu stabilnu osobu

 *Borilačke vještine posebno se izdvajaju kod odgoja i obrazovanja djece zbog toga što osim fizičke komponente imaju još i cijeli niz socijalnih, društvenih i empatičkih vještina koje se kroz trening razvijaju. 

Djeca kroz igru i trening:

  • savladavaju tehnike samoobrane za slučaj konfliktnih ili opasnih situacija
  • uče braniti sebe i druge od bilo kojeg oblika napada i nasilja
  • razvijaju opće motoričke i funkcionalne sposobnosti
  • usvajaju zdrave životne navike
  • razvijaju izdržljivost, snagu i fleksibilnost u vrlo kratkom vremenu
  • Razvijaju timski duh
  • odlično se zabavljaju uz raznovrsne igre i odličnu ekipu.

Ovakav program za djecu donosi pregršt benefita za djetetov razvoj i njegovu svakodnevicu, jer osim razvoja motoričkih sposobnosti i kondicijske spreme, djeca razvijaju koncentraciju koja pomaže učenju u školi, stječu navike pomaganja bližnjima i poštivanja starijih uz jedinstvenu metodologiju, pedagogiju i način obuke.

 

Treninzi za djecu podijeljeni su u dva programa prema dobi djeteta: 

  • Krav Maga Kids za klince uzrasta od 5 do 10 godina i
  • Krav Maga Teens za tinejdžere od 11 do 15 godina. 

Potražite nas na više od 20  lokacija u Hrvatskoj i dođite na besplatni probni trening!

Programi za odrasle : Krav Maga mješovita grupaSafe&Fit - program za žene
Programi za djecu: Kids&Teens, Kids&Teens na engleskom