Datum objave: 26.11.2020

"We are warriors, not worriers" - Eyal Yanilov

Mentalna otpornost je sposobnost prilagodbe u svim izazovima na koje možemo naići. Možemo se složiti da 2020.godina svakako predstavlja izazov za sve nas, ali za Krav Maga polaznike izazovi predstavljaju priliku za napredak. 

Što za nas znači kada privremeno nismo u dvorani? 

U Krav Maga sustavu postoji širok opseg oblika i metodike treninga, te različitih pristupa polazniku kao individualcu. Svi ti pristupi nose svoje prednosti i mane, ali svakako nisu isključivi jedni u odnosu na druge. Većina nas je navikla na dvoranski trening i našu dobru staru ekipu. No kada privremeno ne možemo biti u dvorani, imamo priliku posvetiti se vlastitim ciljevima i raditi na osobnom napretku.

Trening bez partnera, odnosno samostalni trening nam omogućuje da vježbe provodimo u svom ritmu. Prednosti rada sa partnerom su višestruke, ali uglavnom u fazi usavršavanja, dok je u početnim fazama i u fazi razvoja dobro vježbe odrađivati samostalno jer se možemo fokusirati na našu izvedbu i ništa nam ne odvlači fokus. To znači da ove metode nisu ili/ili odabir, nego je za potpuni razvoj bitno oboje. 

Pročitaj više o prednostima samostalnog treninga, te kako utječe na bazične vještine i "open skills" svakog polaznika:

Krav Maga online platforma

Samostalni treninzi izvode se najčešće u dvorani na grupnim ili privatnim treninzima, ali jedna od specifičnosti ove metode je što je i prikladna za izvedbu i u manjim prostorima, gdje god se trenutno nalazili.
Krav Maga online platforma stvorena je s ciljem da te prati bilo gdje i bilo kada, te podupire ciljeve koji su zacrtani.
Sudjelovanje na platformi uključuje: 

  • sadržaje prikladne svim polaznicima neovisno o predznanju
  • vježbe prilagođene tvojem ritmu i broju ponavljanja
  • metode treninga prikladnog za izvedbu u manjem prostoru
  • vježbe za razvoj motorike, usavršavanja Krav Maga segmenata treninga i "open skillsa"
  • video materijali koji su trajno dostupni polaznicima
  • dodatne sadržaje poput: članaka, multimedijalnih materijala ili seminara za članove online platforme

Pogledaj online programe:

  

Zašto online? 

  • Ne morate više brinuti je li dvorana blizu vašeg doma, vašeg kvarta, naselja, grada ili otoka. Trening dolazi u vaš dom!
  • Trajni sadržaj i dostupan u svako vrijeme: ne trebaš više brinuti stižeš li na trening ili ne, online sadržaj je dostupan bilo gdje i u bilo koje vrijeme, a trening možeš ponoviti koliko god puta možeš/želiš.

 We are warriors... to znači da u stresnim okolnostima preuzimamo kontrolu i pronalazimo rješenje. Neka takav i za vas bude završetak ove izazovne godine.

Webshop za online programe: