Datum objave: 01.04.2021

Odlukom Nacionalnog stožera,
obustavljamo rad u zatvorenim prostorima od 01.04.2021. do 31.05.2021., 
za informacije o treninzima na otvorenom kontaktiraj  instruktora na željenoj lokaciji!


"We are warriors, not worriers" - Eyal Yanilov

Mentalna otpornost je sposobnost prilagodbe u svim izazovima na koje možemo naići. Možemo se složiti da 2020./2021. godina svakako predstavlja izazov za sve nas, ali za Krav Maga polaznike izazovi predstavljaju priliku za napredak. 

Što za nas znači kada privremeno nismo u dvorani? 

U Krav Maga sustavu postoji širok opseg oblika i metodike treninga, te različitih pristupa polazniku kao individualcu. Svi ti pristupi nose svoje prednosti i mane, ali svakako nisu isključivi jedni u odnosu na druge. Većina nas je navikla na dvoranski trening i našu dobru staru ekipu. No kada privremeno ne možemo biti u dvorani, imamo priliku posvetiti se vlastitim ciljevima i raditi na osobnom napretku.

Trening bez partnera, odnosno samostalni trening nam omogućuje da vježbe provodimo u svom ritmu. Prednosti rada sa partnerom su višestruke, ali uglavnom u fazi usavršavanja, dok je u početnim fazama i u fazi razvoja dobro vježbe odrađivati samostalno jer se možemo fokusirati na našu izvedbu i ništa nam ne odvlači fokus. To znači da ove metode nisu ili/ili odabir, nego je za potpuni razvoj bitno oboje. 

Pročitaj više o prednostima samostalnog treninga, te kako utječe na bazične vještine i "open skills" svakog polaznika:

Krav Maga online platforma

Samostalni treninzi izvode se najčešće u dvorani na grupnim ili privatnim treninzima, ali jedna od specifičnosti ove metode je što je i prikladna za izvedbu i u manjim prostorima, gdje god se trenutno nalazili.
Krav Maga online platforma stvorena je s ciljem da te prati bilo gdje i bilo kada, te podupire ciljeve koji su zacrtani.
Sudjelovanje na platformi uključuje: 

  • sadržaje prikladne svim polaznicima neovisno o predznanju
  • vježbe prilagođene tvojem ritmu i broju ponavljanja
  • metode treninga prikladnog za izvedbu u manjem prostoru
  • vježbe za razvoj motorike, usavršavanja Krav Maga segmenata treninga i "open skillsa"
  • video materijali koji su trajno dostupni polaznicima
  • dodatne sadržaje poput: članaka, multimedijalnih materijala ili seminara za članove online platforme

Pogledaj online programe:

  

Zašto online? 

  • Ne morate više brinuti je li dvorana blizu vašeg doma, vašeg kvarta, naselja, grada ili otoka. Trening dolazi u vaš dom!
  • Trajni sadržaj i dostupan u svako vrijeme: ne trebaš više brinuti stižeš li na trening ili ne, online sadržaj je dostupan bilo gdje i u bilo koje vrijeme, a trening možeš ponoviti koliko god puta možeš/želiš.

 We are warriors... to znači da u stresnim okolnostima preuzimamo kontrolu i pronalazimo rješenje. Neka takav i za vas bude završetak ove izazovne godine.

Webshop za online programe: