Prvi Krav Maga ljetni kamp Datum objave: 08.07.2016

Prvi termin kampa u Pakoštanima odrađen je 20.06. - 26.06.2016., a polaznici su toliko uživali da su odlučili svoje dojmove podijeliti s nama.

Nakon slegnutih dojmova i još svježeg sjećanja, ovim putem zahvaljujemo organizatorima KM ljetnog kampa 2016. Goranu Juratoviću i Sandru Šariću te instruktoru (u ovom slučaju ronjenja) Saši Stipaniću na sedam neprocjenjivih dana.
Uz sve aktivnosti koje nudi sam Pine Beach kamp, dečki su uložili izniman trud da nam približe i nove načine specifičnog treniranja Krav Mage (trening u moru, na pijesku, na otvorenom...) te dodatnih aktivnosti u njihovu aranžmanu (ronjenje, kajaking).
I na sve to kad dodamo opuštena druženja i zezanciju, ne dajete nam izbora nego da najavimo svoj dolazak i sljedeće godine. 
Naravno, najbitnije ostavljamo za kraj, a to je da pozdravimo i najbolju ekipu polaznika kampa kojoj šaljemo veliki pozdrav!

Lijep pozdrav,
 Maja i Predrag! 

 

Hvala najboljoj ekipi spremnoj za zafrkanciju, a i najboljim trenerima Sandro i Goran na jednom nezaboravnim tjednu punom zabavnih aktivnosti, odmora, hrane i treniranja koji je bio mali odmor za tijelo a veliki za duh... Sad nazad u stvarni svijet :(

Maja 

Oni nisu obični instruktori!
Oni su Dream team Krav Maga ljetnog kampa koji nam je priuštio najbolji omjer raznolikih aktivnosti, potrebnog odmora i puno, puno uživancije i dobre zabave!!!   

Ana