Datum objave: 11.01.2018

COMBAT & FIGHTING SEMINAR 

Teme: UDARI - SRUŠI - ZAVRŠI

  1. udaračke tehnike. Između ostalog, kako pravilno ispucati udarac, koristeći maksimalno svoj udarački potencijal. Kako pravilno slagati udarčke serije i povezati ruke i noge. Kako se pravilno kretati i eskivirati udarce. 
  2. rušenja i tranzicija. Kada vidimo da protivnika ne možemo izdominirati udaračkim tehnikama u stand up borbi, rušenje i nastavak u parteru nam je svakako jedna od opcija. Kako pravilno skratiti distancu. Kako koristiti klinč. Kako se ponašati u klinču i na kraju kako srušiti protivnika na pod.
  3. tehnike u parteru. Kako zauzeti i zadržati dominantnu poziciju u parteru. Kako napraviti polugu ili gušenje na protivniku. Kako se izvući iz neugodne situacije na podu. Kako završiti protivnika u parteru.

 

Odgovore na sva ova pitanja dati će nam Dragan Franjković Krav Maga Expert i član KMG Global Teama, a koji je ujedno bio i svjetski prvak u kikboxu, te trener mnogih Hrvatskih natjecatelja u kikboksu i Damir Mirenić, Krav Maga instruktor i bivši profesionalni MMA borac, jedan od rijetkih Hrvatskih boraca koji je imao ugovor sa PRIDEOM od 2006. godine. 

Potrebnu opremu , gumu za zube i suspenzor, rukavice za boks i MMA rukavice te štitnike za potkoljenice, svi sudionici seminara mogu kupiti u našem web shopu uz popust od 10 %  

(Nakon prijave na mail ćete zaprimiti kod s kojim možete ostvariti popustom od 10 % za kupovinu zaštitne  opreme)

03.02.2018. godine, od 10:00 do 17:00 sati

Zagreb, Velesajam, paviljon br. 6.

Pauza za ručak od 13:00 do 14:00 sati

Cijena 250,00 kn, mogućnost plaćanja debitnim i kreditnim karticama

ŽELIM SUDJELOVATI