Datum objave: 20.05.2024

Svako dijete je drugačije i jedinstveno po svojoj osobnosti - no neovisno jesmo li samopouzdaniji ili sramežljiviji; glasniji ili tiši; fizički snažniji ili slabiji – svako od nas ima svoju ulogu u društvu.
Upravo zato bitno je da kao zajednica zauzmemo stav s nultom tolerancijom bullyinga, a kroz predstavu želimo pružiti primjer kako to učiniti!

U organizaciji OŠ Jordanovac/učenicima 4.c razreda PŠ Kozjak i Krav Maga Hrvatske, te pod pokroviteljstvom Kazališta Žar ptica i ŠRD Kozjak, održava se dječja predstava pod nazivom: BITI DOBAR JE FULL COOL!

Vidimo se 18.lipnja 2024. u 18h
Kazalište Žar ptica

rezerviraj ulaznice

Preporučena dob za predstavu je 8 do 12 godina. Ulaznice su besplatne, no potrebna je rezervacija zbog ograničenog broja mjesta, a preporučamo da većinu ulaznica namijenite djeci :)

VAŽNO:

Kako biste rezervirali ulaznice, molimo vas da nam napišete: broj ulaznica + vašu lokaciju/instruktora treninga, a ulaznice ćete moći preuzeti u dvorani ili prije predstave u kazalištu.


Šaljiva, ali i ozbiljna, predstava je kreirana kroz dječju perspektivu i dječji pogled na vršnjačke sukobe. 
Radnja govori o konfliktu koji kreće kroz naizgled bezazlenu razrednu utakmicu, a eskalira do fizičkog i verbalnog nasilja. Iako se čini kao jednokratna situacija, kroz interakciju uključenih likova možemo razaznati da neki obrasci ponašanja imaju i prijašnju pozadinu. Slikovito i iskreno, likovi daju svoju perspektivu na vršnjačke trzavice, ali i potencijalna rješenja ovakvih događaja.

Predstava pomaže djeci konkretnije i slikovitije razumjeti psihološku pozadinu zauzimanja za sebe, ali i kako adekvatno reagirati u odnosu na svoju ulogu u razredu.

Predstava se održava u prostorima kazališta Žar ptica, a ulaz na predstavu bit će besplatan (uz rezervaciju karata) i otvoren za javnost. 
Predstava može biti popraćena medijskim zapisima za potrebe Škole i KMH organizacije te se isti mogu objaviti na službenim društvenim mrežama.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas ovdje.