Datum objave: 13.06.2019

ZAŠTO KRAV MAGA TRENING NA ENGLESKOM JEZIKU?

  • Djeca mogu relativno brzo naučiti jezik koji slušaju sve dok su mu izložena sistematski i redovito. U kombinaciji s Krav Maga treningom učenje engleskog jezika bit će zabavno i produktivno. 
     
  • U školama se jezik podučava isključivo putem čitanja i pisanja, Krav Maga trening na engleskom djeci omogućuje vježbanje engleskog jezika kroz igru i komunikaciju sa svojim vršnjacima i instruktorima što potiče emocionalnu, fizičku, kreativnu i intelektualnu dobrobit.  Krav Maga treninzi na engleskom jeziku imaju cilj potaknuti djecu na komunikaciju i upotrebu engleskog kroz interaktivne zadatke, slušanje uputa na engleskom i komunikaciju u timovima. Kroz trening djeca neće učiti gramatički segment jezika, nego upotrebu svakodnevnih izraza u razgovoru s vršnjacima.
     
  • Uz stručno vodstvo Krav Maga instruktora djeca će naučiti kako prepoznati moguće opasne ili konfliktne situacije, koji je najbolji način da ih spriječe, izbjegnu i riješe te ako je potrebno, kako se zaštititi u slučaju fizičkog kontakta. Također grade i jačaju samopouzdanje i kondicijsku spremu te razvijaju motoričke i funkcionalne sposobnosti. 

KOME SU TRENINZI NA ENGLESKOM NAMIJENJENI?

  • djeci kojoj je engleski drugi jezik, a osim učenja u školi, žele ga proširiti na svakodnevnu primjenu
  • djeci koja još ne uče engleski kao strani jezik i žele započeti učenje
  • djeci koja su izvorni govornici engleskog jezika
  • djeci koja žele dodatni benefit uz Krav Maga program samoobrane

Trening na engleskom jeziku održava se na lokacijama Zagreb: GundulićevaMaksimir te u Osijeku

ŽELIM PROBATI

Suradnici projekta:


Marija Bilokapić, prof. eng 
Dugi niz godina se bavi s Krav Maga na lokaciji Osijek, svojim znanjem i ljubavi prema djeci pomaže u projektu Kids&Teens trening na engleskom jeziku.


dr. Eduardo Isomura
Od malena je u sportu, dugi niz godina bavio se taekwondo-om, ali svoju strast je pronašao u Krav Maga sustavu. U Brazilu je završio  specijalizaciju za maksilofacijalnu i oralnu kirurgiju, a želja mu je i raditi s djecom kroz Krav Maga treninge i prenijeti im svoje znanje i vještine preko projekta Kids&Teens trening na engleskom jeziku.

 

Voditeljica projekta


Irena Isomura, mag. theol.
Irena je jedna od vodećih Krav Maga instruktorica u Hrvatskoj za žene i djecu te koordinatorica projekta Krav Maga Kids&Teens na engleskom jeziku.

 

Više o: KRAV MAGA TRENINGU ZA DJECU
 

Za prijave i više info pošaljite nam poruku putem KM ENGLISH-Probni trening obrasca