Datum objave: 10.10.2018

Jedna od razlika između Krav Maga i svih drugih borilačkih sportova je u tome što borilački sportovi imaju natjecanja, a sva natjecanja imaju jednu stvar zajedničku: održavaju se u kontroliranim uvjetima i više manje znamo što nas čeka i za što se spremamo.

 

Krav Maga ima cilj pripremiti vas za stvaran napad, a takve situacije niti su u kontroliranim uvjetima niti znamo što možemo očekivati. Samim time ako dođe do konflikta ili napada u nama se aktivira velika količina adrenalina i situacija postaje iznimno stresna. A što se događa u stresnim situacijama? Aktivira se dio mozga koji znanstvenici nazivaju reptilski mozak. Taj dio mozga djeluje u modusu preživljavanja te izaziva impulzivne programirane odgovore. To su urođene reakcije koje nisu uvijek najbolje riješenje i događaju se svaki put kada se nađemo u tom stanju jer mozak u stresnoj situaciji ili odreagira impulzivno ili onako kako je već reagirao u istoj stresnoj situaciji.

To znači da ako na treningu uspijemo replicirati taj stres realne situacije što bolje možemo, povećavamo si šanse da ćemo tako odreagirati i u situaciji kad će nam zapravo zatrebati.

  • Na seminaru "Mental conditioning" kroz drilove čete dobiti alate koji će vam pomoći da bolje i kvalitetnije trenirate za realne situacije.

Seminar se održava 13. listopada (subota) od 10:00 do 13:30 sati,
a lokacija je Zagrebački Velesajam (paviljon 6, Avenija Dubrovnik 15).

Cijena seminara je 220 kn.

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!


Voditelj seminara je Hrvoje Đurinski, Krav Maga Expert.

* Potrebna oprema za sudjelovanje: guma za zube, suspenzor, MMA rukavice (poželjno još i štitnici za potkoljenice)

Kako je bilo na zadnjem seminaru naziva "Prvih 5 sekundi" provjerite u videu, a za dodatne informacije je kontakt forma u nastavku.