Datum objave: 10.08.2022

Sanja je žena, majka, poduzetnica i Safe & Fit polaznica.
Kao i kod svih žena, njezin  dan možemo opisati kao užurban i izazovan. Kako unatoč tome nalazi vrijeme za sebe - pročitajte u nastavku.


1. Sanja, Vi ste naša Safe & Fit polaznica,  možete li nam reći nešto o sebi, svojoj obitelji i poslu koji radite?

Pozdrav i hvala na pozivu! 

Zadnji put kada sam se morala predstaviti je bilo prije nekoliko godina kada su djeca išla u vrtić hehehe i tada mi je to bilo jako neobično. Dakle, ja sam supruga, mama i poslovna žena. Imam 40 godina i dipl. sam ekonomist. 

Prvo i najvažnije u mom životu je što sam mama dvoje, meni najljepše, djece koja su sada već školarci, Vito 11 godina i Fani 9 godina. Sretno sam udana za najstrpljivijeg muža Luku već 12 godina. 
Suprug Luka i ja vodimo zajednički posao te nas osim obiteljskih obveza veže i onaj poslovni dio. Vlasnici smo najvećeg frizerskog salona u Zagrebu - DESSANGE - kod samog trga Bana Jelačića. Voditi salon internacionalnog brenda je pravi izazov, no kroz dan se suprug i ja čak i malo vidimo jer on pokriva uredski dio, a ja voditeljski u salonu. 


 

2. Što Vas je privuklo da probate Krav Maga trening? Koliko dugo ste u Krav Maga timu i gdje trenirate?

Za Krav magu sam saznala preko facebooka. Tražila sam neku aktivnost koja bi me držala malo duže od mojih rekordnih 2 mjeseca. Kroz djetinjstvo sam uvijek naginjala “muškim igrama“ tipa autići, rata, vojnika i nekih kung fu fora, ali je mene moja mama lijepo upisala na ples. Išlo je to neko vrijeme, ali u meni je ipak bila želja probati borilačke vještine... Kako sam nakon porodiljnog počela raditi i kako su djeca malo porasla, počela sam tražiti nešto za sebe. I tako mi je u više navrata na facebooku iskočila Krav Maga, no tada je nije bilo na lokacijama koje bi meni odgovarale. Nakon nekoliko mjeseci dobivam poruku u inbox za otvorenje Krav Mage na Velesajmu. I eto mene sad već treću godinu u grupi Safe & Fit s instruktorica Irenom. Jedna super mlada žena koja me tjera da prelazim svoje granice živaca, snage, volje i svega ostalog i onda kada osjetim da ne mogu - uspijem postići više. Čak me motivirala da polažem prvi stupanj i eto, uspjela sam hehehe... Hvala Irena!

3. Uspješna ste poduzetnica i odlična majka, kako uspijevate balansirati posao i obitelji, a pritom napraviti vremena za sebe i treninge?

Kako balansiram vrijeme? Čarolijom hahaha... ne, ne, naučila sam nekim stvarima i ljudima reći NE i posvetiti se dva puta tjedno sebi. Naravno, balansirati obitelj, posao i svoje slobodno vrijeme je jako teško! Svo četvero imamo svoje aktivnosti preko tjedna i eto, dogovaramo se i uspjeli smo se posložiti. 

Funkcioniramo više-manje kao i sve obitelji, jurimo kroz radni tjedan... Trenutak rezerviran za supruga i mene je uglavnom jutarnja kavica i večera uz koju često radimo plan za idući dan (tko i gdje, koga vozi od djece i slično), a vikendom smo svoji i uživamo u svojim privatnim guštima.

Uostalom pa to je samo 2 sata tjedno! Ma izmislit ću ta 2 sata i ugoditi sebi.

 
 

4. Mi vjerujemo da benefiti treninga trebaju biti vidljivi u stvarnom životu. Kako Vama Krav Maga trening utječe na svakodnevicu i što Vam se najviše sviđa kod Krav Maga treninga?

Jako volim ići na treninge! Ponekad jedva čekam! Treninzi su naporni, ali tamo se nasmijem, opustim, koncentriram na sasvim druge stvari, korisne za um i tijelo. Jačam se mentalno i fizički. Muž je nakon mog polaganja ponosno na facebooku objavio da ga sada napokon više nitko ne smije tuči. Smijeh! A kako mi utječe na svakodnevnicu? Izvrsno! Sve što mi se negativno nakupi ja to istjeram na treningu van. Funkcionira savršeno, vreća za boks čini čuda, a "marinci" također. Nakon treninga sam umorna k'o pas, no spavam ko beba i sutradan sam nova! Mogu sve ispočetka. Stabilno i zdravo. To je moja terapija i moje trenutno rješenje za sve frustracije današnjice.


 

5. Preporučaš li drugim ženama Krav Maga Safe & Fit program i zašto?

Svim svojim prijateljicama sam preporučila Safe & Fit! Imam samo riječi hvale o ovom programu. Uglavnom ih zanima je li se tamo samo tućemo. Ali to je više od toga, tamo se vježba, jača tijelo i um, razmišljaš drugačije i sve to možeš primijeniti u svojoj svakodnevnici. Pritom ne mislim na to da ćete se potući na cesti, nego se učiš kontrolirati, stati i odlučiti. Ma meni je to najbolje što mi se dogodilo. Moja je velika preporuka svim ženama da dođu i probaju trening, bit će vam super. 


Tamo smo sve različite, slabije i jače, više i niže, starije i mlađe i svima nam je super! Osim toga upoznala sam divne cure i žene, dobila nova prijateljstva, pa di ćeš bolje! Svim mojim lavicama: samo jako  vidimo se!

  

Pronađi svoju dvoranu i osiguraj svoje mjesto!

Kako bi osigurali maksimalne higijenske i sigurnosne standarde za naše polaznike, 
broj polaznika po grupi je ograničen te je potrebna rezervacija mjesta prije dolaska na trening. 

Ivanić-grad

SPLIT

zg- Velesajam

ZG- dOM SPORTOVA

zg- REMIZA

ZG- trnje

ZG- Gundulićeva

ZG- sesvete