Datum objave: 01.02.2019

Svako testiranje u životu, predstavlja određenu razinu stresa, ali i izazov koji nas pokreće.
U Krav Maga sustavu, polaznici prvo prolaze testiranja za Practicioner stupnjeve (P1-P5) zatim Graduate stupnjeve (G1-G5) i na kraju za Expert stupnjeve. Testiranje za Expert stupnjeve, svakako predstavlja najveći izazov, kako u tehničko taktičkom, tako i u kondicijskom i mentalnom smislu, posebno iz razloga što cijeli kamp za Expert stupnjeve traje 9 dana, a svaki dan treninzi traju i po 10 sati.

Naš instruktor iz Splita, Slobodan Bonković, ove godine će pristupiti testiranju za Expert 2 stupanj , na Expert kampu u Izraelu.
Kako je testiranje za Expert stupanj najsloženije testiranje u Krav Maga sustavu, Slobodan je započeo proces priprema, a u narednih 5 mjeseci će kroz svakodnevne treninge probati doseći razinu koja je potrebna za prolazak Expert 2 testiranja.

Kako svima nama koji treniramo, svako testiranje predstavlja izazov, Slobodan će nam u narednom periodu, kroz svoje pripreme probati približiti sve izazove i specifičnosti s kojima će se suočiti, a vi čete ga moći redovno pratiti putem video sadržaja koji ćemo objavljivati na našoj FB stranici i ovdje na našem blogu.

Naravno svi koji će pratiti Slobodana tokom ovih priprema, moći će mu postavljati i pitanja i svojom podrškom olakšati mu proces priprema.