Datum objave: 30.10.2019

 Krav Maga treninzi utječu na bolje donošenje odluka pod stresom,
poboljšavaju samopouzdanje, koncentraciju i odlučnost,
pružaju alate za rješavanje konflikta, te pomiču granice fizičkih mogućnosti!

Kako mogu početi?

Trening sa svrhom 

Mi vjerujemo da benefiti treninga moraju biti vidljivi i primjenjivi u svakodnevnom životu.
Krav Maga treninzi utječu na bolje donošenje odluka pod stresom, poboljšavaju samopouzdanje, fokus, koncentraciju i odlučnost. 
Glavni cilj Krav Maga treninga je poboljšati vlastite sposobnosti, a izgled i sama estetika tijela posljedica su dinamičnog treninga koji je vrlo zabavan, raznolik i efikasan. Prikladan je ako želimo biti (više) u formi, ojačati svoje samopouzdanje i naučiti tehnike samoobrane u profesionalnoj i sigurnoj atmosferi s licenciranim Krav Maga instruktorima.

Preuzmi kontrolu u konfliktu

Krav Maga je efikasna, lagana za učenje i pamćenje, logična i temeljena na prirodnim pokretima i reakcijama, zato u kratkom roku možemo usvojiti kako prepoznati, spriječiti ili riješiti konflikt sa jednom ili više osoba. Što više treniramo - imamo više alata koje možemo upotrijebiti u različitim situacijama, a principe koje učimo kroz trening možemo trajno primijeniti na stresne situacije u privatnom ili poslovnom životu.

Popravi kondiciju i formu

Kroz zabavne vježbe, timsku atmosferu i stručno vodstvo treningom postižemo vidljivo poboljšanje fizičkih sposobnosti. Većinu svojeg radnog dana provodimo u sjedećem položaju, a zbog toga možemo imati fizičke posljedice.
Krav Maga trening krojen je po tvojem ritmu, nije potrebno predznanje ili kondicija za početak, prilagođen je svima bez obzira na visinu, težinu ili iskustvo, a sve što je potrebno za početak je odluka da kreneš!

Riješi se stresa

Vježbama odlučnosti i upornosti umanjujemo stres nakupljen tokom dana. Udaračke tehnike i Krav Maga zadaci, ali i općenito tjelovježba popravljaju fizičko i mentalno stanje, pa je trening prije ili nakon posla savršena prilika da umanjimo posljedice stresa, te da ostatak dana prođe opušteno!

Kako mogu početi?

Provjeri lokacije i termine i odaberi svoju opciju:

Probni trening*

free

Uključuje:
1 probni trening na lokaciji po odabiru

Zašto probni trening?
Kad odradiš jedan trening znat ćeš da li je Krav Maga za tebe

Želim probni trening

Probni paket

27€

Uključuje:
2 probna treninga na lokaciji po odabiru
+ Krav Maga službena majica

Zašto Probni paket?
Ako želiš odraditi dva treninga u Krav Maga majici i biti 100% siguran u nastavak, ovo je tvoja opcija

Želim probni paket

 

 

Pročitaj i: