Datum objave: 30.08.2019

 Krav Maga trening podiže samopouzdanje,
potiče mentalni i fizički rast djeteta, 
razvija bolju koncentraciju i odlučnost,
te kroz igru i zabavu uči djecu kako reagirati u izazovnim situacijama.

Probni trening prijava

Trening  za razvoj

Krav Maga trening uz jedinstven i stručan pristup usmjerava djecu pomicanju vlastitih granica i postignuća. Kroz trening se razvijaju funkcionalne i motoričke sposobnosti što utječe na pravilan rast djeteta. Bitnu ulogu ima i mentalni rast djece: dijete će naučiti da mjerilo uspjeha ne treba biti natjecanje u odnosu na drugoga, nego vlastiti napredak u odnosu na "jučer". Takav pristup djeci razvija samopouzdanje na zdravim temeljima i pomaže djetetu da bolje razumije sebe i svoje mogućnosti te da nauči s kojim alatima može unaprijediti sebe. 

Trening s osmijehom

Djeca uče znatno brže u neopterećenoj atmosferi, stoga se na treningu Krav Maga principi provode kroz igru i zabavne zadatke! Te igre za cilj imaju razviti razumijevanje djeteta za pojedini segment treninga. Svaki zadatak na treningu ima svoju svrhu, a djeca uče pomagati jedni drugima, pronaći rješenje u što kraćem vremenskom razdoblju, te pravilno reagirati u stresnoj situaciji. Takav pristup pruža djeci da vrlo brzo razviju odlučnost, snalažljivost, te postanu prihvaćeni među vršnjacima i osjete što znači biti dio tima. Timsko okruženje pruža djeci podršku kako bi se uz potporu grupe razvijali i na individualnoj razini.

Trening za fokus i disciplinu

Krav Maga trening pomaže djeci da poboljšaju svoj fokus, što pomaže djeci napredovati i u školskim klupama. Vrijeme provedeno u usmjeravanju pozornosti na jedan zadatak, vrijeme je u kojem dijete razvija vještinu fokusiranja. Disciplina, odnosno samodisciplina, ključan je preduvjet za uspjeh u bilo kojem aspektu života. Dijete se često nađe u situaciji da bi radije bilo negdje drugdje, radeći nešto drugo, umjesto onoga što se od njega trenutno traži. Ako uspijemo ,,kontrolirati" sebe, onda ćemo puno lakše kontrolirati i situacije u kojima se nađemo. 

Trening za sigurnost

Krav Maga trening samoobrane uči djecu kako reagirati u različitim konfliktima i neugodnim situacijama. Dijete će razviti brže reakcije i razmišljanje kada je vrijeme odluke ograničeno, te će naučiti kako odgovorno postupiti kada se suoči s izazovima. Treniranjem različitih situacija kroz igru djeca uče prepoznati, spriječiti ili riješiti mogući problem.

Što kažu roditelji?

"Loru smo upisali kako bi upoznala novu vrstu rekreacije i pri tome naučila ono važnije, a to je samoobrana. Kao njeni roditelji smatramo da su ovakvi treninzi i rad sa stručnim osobama jako bitni djeci u svim životnim dobima radi stjecanja samopouzdanja i samoobrane."
- mama Suzana

 

"Od potpune nezainteresiranosti i početnog nagovaranja na trening, do toga da je Filip jako zavolio Krav Maga trening i veseli se ponovnom druženju!"
- mama Valentina

 

"Hvala vam na treningu, brizi i motivacije djece.
Avani je zadovoljna!
Mislim da sjajno obrazlažete motivaciju i inicijaciju djeteta za sport. U vrijeme kad su djeca ovisna o ekranima, otuđena od vršnjaka, bitno im je naći alternativu druženja i rada na sebi. 
Hvala vam!"
- mama Ivana

 

Saznajte više O PROGRAMIMA, odaberite željenu LOKACIJU i prijavite se na probni trening putem obrasca: