Datum objave: 17.01.2019

Pravilan razvoj djeteta uključuje kombinaciju zabave i učenja, pri čemu se razvijaju njegove mentalne, fizičke i socijalne vještine.
No, postoji li način kako uspješno motivirati dijete na učenje?

 

Odgovor na ovo pitanje moguće je pronaći u subotu, 26. siječnja 2019. u 11:00 na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, Horvaćanski zavoj 15, gdje će se održati besplatna zabavna radionica o tehnikama učenja za polaznike Krav Maga treninga i njihove roditelje.

 

Nakon uvodne prezentacije, edukaciju za djecu i roditelje održat će Logos učiteljice, koje će kroz odgovarajuće vježbe objasniti polaznicima smisao i način učenja. Djeca će se upoznati s koracima za uspješno učenje, rješavati vježbe motivacije iz knjige „Kako probuditi želju za učenjem“ te izrađivati mentalnu mapu na temelju pročitanog teksta u „Bloku za učenje“. Svako će dijete dobiti oba primjerka navedenih priručnika Logos učiteljica za uspješan nastavak svakodnevne motivacije na aktivno učenje.

    

Kako bi ovaj događaj poprimio i zabavan karakter, za djecu su osmišljene igre u realizaciji Exitgames Escape Rooma. Cilj igara je potaknuti djecu na snalažljivost i strateško razmišljanje kroz suradnju i timski rad. Predviđene su dvije igre: X-case – spašavanje svijeta rješavanjem logičkih zagonetki te Teslin laboratorij - koji uključuje niz izazova.

 

Planirano trajanje edukacije je 2 sata, odnosno od 11.00 do 13.00 sati, a namijenjena je za ukupno 100 ljudi, od kojih 50 čine djeca od 8 do 12 g., a 50 roditelji. 

Prijava je obavezna jer je broj mjesta ograničen, a možete je napraviti putem prijavnog obrasca. Molimo vas da u prijavi navedete ime djeteta i lokaciju na kojoj trenira.

Vidimo se u subotu!