Datum objave: 16.05.2024

Datum i vrijeme: Subota, 15.6. od 11 do 13 sati
Lokacija: Dvorana Martinovka (OŠ Tina Ujevića)
Cijena: 40 €

Fizički sukobi često mogu uključivati više napadača. Kako možemo reagirati u tim situacijama? Što ako nas okruže ili smo u kutu? Što ako nas je nekoliko, ali oni su mnogobrojniji? Što ako ovakvi scenariji uključuju i oružje? Na seminaru učimo tehnička i taktička rješenja situacija s višestrukim napadačima.

Što te očekuje: 

  • Decision making pod stresom: Kada se susrećemo s nizom problema, potrebno je odrediti koji je najveći, tj.uspostaviti hijerarhiju i rješavati ih po priroritetu, a ne kronološki. Odgađanje odluke ili "overthinking" može učiniti situaciju još gorom, stoga su potrebne brze i efikasne reakcije. 
     
  • Taktičke reakcije: Kada se branimo od višestrukih napadača, ključna je dobra pozicija i taktičko kretanje. Učimo kako donijeti dobru odluku i uspješno neutralizirati nepovoljnu situaciju.
     
  • Samopouzdano preuzimanje inicijative: Ili ćeš ti riješiti problem, ili će problem riješiti tebe. Vježbamo preuzeti kontrolu i odrediti vlastitu strategiju borbe, kako bi se obranili neovisno o brojnijim napadačima.

Svjedoci smo sve češćih konflikata u javnosti gdje je uključeno više napadača. Ovakve situacije mogu nastati na otvorenom, ali i u javnom prijevozu. Kad je riječ o višestrukim napadačima, ograničeni smo prostorom i vremenskom reakcijom, a potrebno je brzo reagirati kako bismo se na vrijeme obranili u odnosu na prethodno planirani napad. 

Kroz seminar vježbamo realne scenarije, kako bi polaznici kroz simulacije, ali u sigurnim uvjetima, naučili reagirati za stvarne situacije.
Uz stručno vodstvo i jedinstvenu metodologiju scenarijskog pristupa, seminar je namijenjen svima bez obzira na predznanje i iskustvo.

Rezervirajte svoje mjesto već danas! – [email protected] ili 095 555 4481