Datum objave: 13.07.2022

U sklopu projekta "Jačanje kapaciteta djelatnika civilnog društva s naglaskom na djelovanje u kriznim situacijama" u suradnji sa udrugom Sofija organiziramo besplatnu radionicu za pomagače, volontere u udrugama ili djelatnike u civilnom društvu.

Svi smo sigurno jednom bili u situaciji da smo se tek nakon konflikta dosjetili svega što smo mogli reći ili učiniti.

Isto tako, sami znamo da ne reagiramo jednako u konfliktnim situacijama ako se radi o osobama koje su hijerarhijski „iznad“ nas, npr. netko tko nam je nadređen, ili još gore napadač koji ima visoku dozu agresije ili oružje, ili sa osobom koja je u hijerarhijskoj liniji koja je u ravnini s našom (kolega, partner i sl.)

Na ovoj radionici proći ćete kroz tehnike i taktička postupanja koja pomažu da riješite situacije od blažih (verbalni konflikt) do onih koje uključuju fizičke prijetnje i napade.

Upoznati ćete se sa alatima za pravovremeno prepoznavanje potencijalno incidentnih situacija, naučiti kako se pravilno postaviti i u slučaju napada primijeniti tehnike za obranu koje mogu primijeniti bez obzira na spol, dob i predznanje borilačkih vještina.

Cilj je bolje upoznati svoje reakcije kako bi ih što bolje kontrolirali i uspostavili bolju kontrolu u stresnim situacijama te poboljšali svoje funkcionalne sposobnosti. Ako ste pomagač, volonter u udruzi ili radite u civilnom društvu, ovo je trening za Vas!

Sudionici će nakon završene radionice dobiti certifikat o sudjelovanju.

PRIJAVITE SE NA MAIL: [email protected].
Broj sudionika je ograničen!