Datum objave: 21.01.2021

Nova godina, novi kurikulum, nova znanja...

Ako pitate KMG instruktora: "Što je to Krav Maga?" odgovorit će vam pomalo neobično; to nije niti borilačka vještina, niti sport, niti neki drugi sistem... Krav Maga je cjeloviti sustav samoobrane. 
Što to točno znači? 


To znači da je Krav Maga organizacija koja neprestano pomiče granice svojeg znanja i edukacija, te kroz globalnu povezanost sa brojnim stručnjacima unutar i izvan organizacije, razvija jedan cjelokupan sustav.

 

Upravo takav konstantni i stručni pristup na globalnoj razini, početkom ove godine, donio je i neke promjene unutar pristupa našim edukacijama i treningu: novi "KMG CURRICULUM".

Novi kurikulum rezultat je promišljanja, promatranja, probavanja, učenja i treniranja kroz mnogo godina. Cilj je podići kvalitetu treninga na novu razinu od samo testiranja tehničkih i "zatvorenih vještina" na unaprijeđenje taktičkih i "otvorenih/bazičnih vještina".
U narednom razdoblju čeka nas još intenzivniji rad na prevencijama, deeskalaciji, prevladavanju neuspjeha, te fizičkoj i mentalnoj kontroli na još višoj razini. 
Naš je cilj postići najbolje moguće rezultate i razviti maksimalni potencijal našeg performansa. 

Neovisno je li online, u dvorani ili oboje - vidimo se uskoro na još kvalitetnijem treningu!

Vaš Krav Maga team.


Pročitaj i: