Datum objave: 21.09.2018

Za sve članove Krav Maga Hrvatska, i one koji će to tek postati, najavljujemo održavanje Mental Conditioning seminara.
Seminar se održava 13. listopada (subota) od 10:00 do 13:30 sati,
a lokacija je Zagrebački Velesajam (paviljon 6, Avenija Dubrovnik 15).

Glavne teme Mental Conditioning seminara bit će – Odlučnost, Fokus i Relaksacija.

Cilj seminara jest polaznike naučiti tehnikama i alatima kojima mogu ostvariti potpunu kontrolu nad sobom kao osobom, kroz razne vježbe postići da ih ništa ne može izbaciti iz takta, usavršiti stanje pripravnosti na različite situacije te naučiti kako donijeti rješenja i odluke u svakom trenutku. Naravno, sve su to situacije koje zahtijevaju puno rada i discipline kako bi u potpunosti mogli biti spremni, ali negdje treba početi. Primjerice, već samo promjenom držanja i pozicije tijela možemo ostaviti drukčiji dojam na osobe oko sebe. Moramo naučiti kako se trebamo „nabrijati“, kako se fokusirati, na koji način se opustiti i ono najvažnije, u kojim situacijama to primijeniti.

Dio seminara posvećen Odlučnosti objasnit će drilove kontrolirane agresije i odlučnosti, koji za cilj imaju razviti tehniku decision makinga pod stresom, van komforne zone. Pod stresom koristimo drugi dio mozga nego kada smo u opuštenoj atmosferi. Što se tiče Krav Mage, na njoj učimo kako funkcionirati pod stresom, ne gubiti kontrolu nad situacijom te razmišljamo i procesuiramo sve moguće situacije i učimo biti spremni na njih. Benefiti u svakodnevnom životu su svakako vidljivi – lakše funkcioniranje pod stresom te nošenje s istim, brzo i odlučno donošenje odluka na poslu, kod kuće ili bilo gdje drugdje.

Cjelina seminara koja se tiče Fokusa polaznicima će dati drilove koji će ih tjerati da drže fokus na određenim stvarima dok izvršavaju neke sasvim druge zadatke. I to je primjenjivo u sferi Krav Mage, jer ćemo u svakoj situaciji imati određene ometajuće faktore koji će nam otežati izvedbu naše tehnike onako kako smo zamislili - a tako je i u svakodnevnom životu kod izvršavanja poslova. Upravo zato što nas tijekom dana ometaju različite stvari, moramo naučiti usmjeriti misli i prepoznati kada nas nešto ometa, što je to i kako to svjesno izbaciti iz našeg uma da se lakše usmjerimo na zadatak ispred nas.

Na kraju, kroz posljednju cjelinu, Relaksaciju, učit ćemo kako se jednostavno opustiti nakon bilo koje situacije povišenog stresa. Bilo da se radi o situaciji opasnoj po život ili jednostavno o stresnom danu na poslu, posljedice stresa mogu biti iste.

Cjeline Odlučnost, Fokus i Relaksacija neće se odrađivati zasebno, već će biti isprepletene kroz različite drilove gdje će polaznici učiti kako primjenjivati određene alate u određenim situacijama.



Voditelj seminara je Hrvoje Đurinski, Krav Maga Expert.


Potrebna oprema za sudjelovanje: guma za zube, suspenzor, MMA rukavice (poželjno još i štitnici za potkoljenice)

Cijena seminara je 220 kn.

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN


Kako je bilo na zadnjem seminaru naziva "Prvih 5 sekundi" provjerite u videu, a za dodatne informacije je kontakt forma u nastavku.