Datum objave: 22.03.2019

Krav Maga "Women Response" je program za žene koji je nastao s ciljem da potakne i probudi sve prednosti koje žena ima u sebi.
Iako za žene često kažemo da su "nježniji spol", Krav Maga nam pokazuje da to nikako ne znači "slabiji spol", nego upravo suprotno. Kroz različite događaje poput trening-seminara ili predavanja, žene će naučiti reagirati u konfliktnim situacijama neovisno o snazi napadača s kojima se susreću, a iste principe odlučnosti, upornosti i pravilnih reakcija primjenit će kroz svakodnevne stresne situacije bilo da je riječ o nošenju sa stresom na poslu, u okolini ili da je riječ o nastalom konfliktu.

Kome je program namijenjen?

Women Response program namijenjen je svim ženama. Na ovom programu mogu sudjelovati žene koje su već polaznice u redovitim Krav Maga grupama, te također žene koje još nisu imale kontakt s Krav Maga treningom ili zbog ritma života ne stignu trenirati tokom tjedna. Svaki događaj nosi specifičnu tematiku koja je zbog tematike ili scenarija manje zastupljena na redovitom treningu, pa je scenarijski trening odlična prilika za obogaćenje postojećeg znanja za naprednije polaznice ili upoznavanje širokog spektra Krav Maga svijeta za one koje su apsolutne početnice.

Što obuhvaćaju događaji Women Response programa?

Svaki trening-seminar ili predavanje obuhvaća specifičnu tematiku i/ili scenarijski trening koji se prolazi na tom događaju, a neke od tema su: 

  • tehnike samoobrane stavljene u kontekst konkretnih scenarijskih zadataka, simulacija ili poligona (poput bliskih situacija, uskih prostora, tamnih ili bučnih prostorija, javnih površina, stubišta...)
  •  verbalna rješenja u konfliktnim situacijama, s vježbanjem konkretnih rečenica i izraza koje upotrebljavamo u određenoj situaciji da bi ju neutralizirali
  • uporaba predmeta za samoobranu
  • profiliranje, analiza i psihologija napada koje nam pomažu prepoznati konflikt na vrijeme
  • psihološko razumijevanje ljudskih reakcija u stresu


 

Osnaži se, preuzmi kontrolu u svakoj situaciji -  prijavi  se !