Krav Maga treninzi u Podstrani Datum objave: 30.01.2019

Krav Maga je cjeloviti sustav samoobrane zasnovan na prirodnom pokretu koji se usavršava izvođenjem tehnika na treningu, a na lokaciji Podstrana provodit će se programi za žene i djecu, nevezano uz njihovo prethodno znanje i iskustvo u borilačkim vještinama.


Krav Maga treninzi u Podstrani održavat će se u zgradi Općine na Trgu dr. Franje Tuđmana 3, 
a počinjemo 04. veljače 2019.  RASPORED TRENINGA


PROGRAM ZA ŽENE   PROGRAM ZA DJECU

Zašto Krav Maga Safe & Fit?

Safe & Fit program za žene sadrži idealan omjer Krav Maga tehnika samoobrane i kondicijskih elemenata. 

Vježbanjem žene stječu fizičku snagu i kondiciju što je potrebno za samoobranu, ali i za svakodnevni život. Uz koordinacijske vježbe i vježbe oblikovanja dodatno se gradi samopouzdanje, dobar osjećaj i sve bolji izgled.

Trening je koncipiran tako da - bez obzira na prethodnu fizičku spremu i znanje- kroz Krav Maga treninge samoobrane stječete i potrebnu snagu uz vidljive fit rezultate. Tijekom treninga na različit se način rješavate stresa, učite kako se suočiti sa stresom i kako kontrolirati reakcije u datoj situaciji.

Trening nikada nije isti, vrlo je raznolik, zabavan i učinkovit. Prikladan je za sve koji žele biti (više) u formi, ojačati svoje samopouzdanje i naučiti tehnike samoobrane u profesionalnoj i sigurnoj atmosferi s licenciranim Krav Maga instruktorima.
Saznaj više o programu Safe&Fit

Zašto Krav Maga za djecu?

Uz stručno vodstvo Krav Maga instruktora djeca kroz igru uče kako prepoznati moguće opasne ili konfliktne situacije, koji je najbolji način da ih spriječe, izbjegnu i riješe te ako je potrebno, kako se zaštititi u slučaju fizičkog napada. Također grade i jačaju samopouzdanje i koncentraciju, te razvijaju motoričke i funkcionalne sposobnosti.

Također, ono što nam je bitno je prihvaćanje drugoga. U Krav Maga nema natjecanja, pa svako dijete uči svojim vlastitim tempom i mogućnostima, ne radi se uspoređivanje niti se prave razlike među djecom. To je i najbolji način da dijete spozna vlastite kvalitete i izraste u samopouzdanu stabilnu osobu

Djeca kroz igru i trening:

  • savladavaju tehnike samoobrane za slučaj konfliktnih ili opasnih situacija
  • stječu samopouzdanje
  • razvijaju motoričke i funkcionalne sposobnosti
  • usvajaju zdrave životne navike

Saznaj više o Kids&Teens programu

Iskoristite priliku i prijavite se na svoj besplatni probni trening

Što je sve potrebno za probni trening?

  • Sportska odjeća (majica kratkih rukava, kratke hlače, tajice, trenirka)
  • Trenirate bosi ili u čarapama
  • Bočica s vodom