Datum objave: 18.01.2024

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg kampa, i ovog kolovoza vraćamo se u Pine Beach Pakoštane i organiziramo Krav Maga ljetni kamp! 
Kao i ljetos, očekuju nas četiri Krav Maga trening seminara, i već poznati, u cijenu uključeni bogati sadržaji, idealni i za obitelji s djecom, ali i za parove, prijatelje i svi koji žele odličan odmor.

Aktivan odmor s potpuno ispunjenim danima
ili cjelodnevno ležanje na plaži u hladu borova i ispijanje hladnog pića – ili nešto između – sve je opcija. 

Što te očekuje na kampu?

  • četiri Krav Maga seminara (noćni trening, borba u vodi, štićenje bliske osobe, oružani i nenaoružani napadi) 
  • smještaj u bungalovima polinezijskog tipa, koji su iznimno prozračni i ne zagrijavaju se kao druge građevine 
  • puni pansion: doručak, ručak, međuobrok i večera u obliku švedskog stola sa svakodnevno svježim jelima 
  • sport uključen u cijenu (kajak, odbojka na pijesku, stolni tenis, stolni nogomet, minigolf, teretana na otvorenom, streličarstvo, adrenalinski park, vodeni park…) 
  • animacije za djecu i odrasle 
  • ležaljke za plažu 
  • parking 
  • WiFi 

Detalji Ljetnog kampa 

1. Smještaj 

Bungalovi polinezijskog tipa izrazito su prozračni jer osim vrata i prozora imaju otvore na spoju zidova i krova te uz samu bazu. Dolaze u varijanti s 2, 3 i 5 kreveta. Smješteni su u borovoj šumi koja pruža hlad i osvježenje i svi su u blizini sanitarnih čvorova s tuševima kojih u kampu ima desetak, zbog čega nema gužvi i čekanja. Iznad svakog kreveta nalazi se baldahin. Osim kreveta, svaki bungalov ima i nekoliko otvorenih ormara te koš za smeće. 

2. Restoran 

Restoran nudi četiri obroka dnevno u obliku švedskog stola: doručak, ručak, međuobrok i večeru. Ponuda jela je raznolika – mesna, riblja, vegetarijanska jela uz bezglutenske i druge opcije u slučaju intolerancija, alergija i drugih teškoća s hranom. Osim raznolikosti, jedan dio restorana uvijek je posvećen klasičnim jelima s tjesteninom (npr. špageti bolonjez), što je čest izbor naših mlađih gostiju. U ponudi su i neograničena točena pića – voda, sokovi, pivo, kava, čaj. Kapacitet restorana je izrazito velik i u vrijeme najveće gužve, čekanje je minimalno. 

3. Krav Maga aktivnosti 
Tijekom kampa održavaju se četiri trening seminara, po potrebi i na hrvatskom, i na engleskom jeziku: 

  • Noćni trening – kako se obraniti u uvjetima smanjene vidljivosti, kako se kretati, kako taktički koristiti ručnu svjetiljku, kako reagirati kad svjetiljku ima netko drugi… prvi trening seminar održava se prve večeri u kampu i pruža iskustvo drukčije od dvoranskog. 
  • Oružani i nenaoružani napadači – trening se izvodi u borovoj šumi i glavna razlika u odnosu na dvoranski trening je sama podloga – zemlja i kamen – koja zahtjeva dodatnu budnost i oprez. Napadi i obrane ne događaju se uvijek u idealnim uvjetima i ovaj trening seminar pruža priliku isprobati suboptimalne uvjete što se tiče kretanja u gardu, skeniranja okoline itd. 
  • Borba u vodi – kako tehnike samoobrane izgledaju u vodi? Ovaj aspekt Krav Maga treninga iznimno je zanimljiv, ali i zahtjevan. Pod vodom se vrlo lako dezorijentirati i teško je izvoditi tehnike ako nam nedostaje zraka i manevriranje je otežano. Sudjelovanje u ovom trening seminaru polaznicima daje potpuno drukčiji uvid u pojam samoobrane. 
  • Štićenje bliske osobe – tema štićenja bliske osobe ponekad se obrađuje na redovitim treninzima, no na ljetnom kampu posvećuje joj se više pažnje i ulazi u više detalja. 

 

4. Slobodne aktivnosti 

Kamp nudi mnoštvo slobodnih aktivnosti uključenih u cijenu: adrenalinski parkovi za djecu i odrasle, akvapark, teretana na otvorenom, minigolf, kajaci, stolni tenis i nogomet, košarka, odbojka na pijesku, streličarstvo, tenis, aerobic, vaterpolo, badminton, boćanje, penjačka stijena, windsurf, animacija za djecu i odrasle… 

Centralni dio kampa čine recepcija s obližnjim kafićem, malim amfiteatrom, dječjim igralištem te stanicama sa strujnim utičnicama (koje su također dostupne u kafiću, dok je samo punjenje mobitela dostupno i na recepciji), a kamena plaža je udaljena nekoliko metara dalje. Najveća plaža jest ona pješčana, a na svim su plažama gostima dostupne ležaljke. 


Cijena:

Cijena za 5 dana: 350 EUR po osobi (5 dana, 4 noćenja) + 65 EUR ako ste sami u bungalovu.
Kamp počinje 26.08.2023. i traje do 30.08.2023.

Cijena za 7 dana: 490 EUR po osobi za 7 dana, 6 noćenja (26.08. – 01.09.) – dodatna dva dana slobodni boravak bez treninga.

Akontacija iznosi 30 % ukupne cijene i potrebno ju je uplatiti do 15.04.2023. 
Obiteljski popust : 10% – osim za tročlane obitelji zbog novih pravila kampa o smještanju tročlanih obitelji u peterokrevetne bungalove 
Podaci za uplatu: 
KMG-Projekt, vl. Sandro Šarić
HR9624840081135293799 
Opis uplate: treba sadržavati ime i prezime osobe (ili prezime obitelji) za koju se uplaćuje akontacija, rata ili puni iznos cijene kampa. 

Upiti i rezervacije: 

095 555 4481, [email protected]