Datum objave: 28.12.2018
ŽELIMo PROBATI
ŽELIMO DJEČJI PROBNI PAKET

 

Zašto Krav Maga Kids&Teens?

  Krav Maga Hrvatska nudi učinkovit program samoobrane za djecu i tinejdžere i priprema ih za stvarni život. Treninzi se provode prema programu organizacije Krav Maga Global i namjenjeni su djevojčicama i dječacima:

  • Krav Maga Kids za uzrast od 5 do 10 godina
  • Krav Maga Teens za uzrast od 11 do 15 godina

Uz stručno vodstvo Krav Maga instruktora djeca kroz igru i zadatke uče kako prepoznati moguće opasne ili konfliktne situacije, koji je najbolji način da ih spriječe, izbjegnu i nenasilno riješe te ako je potrebno, kako se zaštititi u slučaju fizičkog napada. Grade i jačaju samopouzdanje i koncentraciju, te razvijaju motoričke i funkcionalne sposobnosti.

Također, ono što nam je bitno je prihvaćanje drugoga. Na treningu, oni koji su malo duže treniraju aktivno pomažu novoj djeci da se uklope, da uče i da savladavaju tehnike.  U Krav Maga nema natjecanja, pa svako dijete uči svojim vlastitim tempom i mogućnostima, ne radi se uspoređivanje niti se prave razlike među djecom. To je i najbolji način da dijete spozna vlastite kvalitete i izraste u samopouzdanu stabilnu osobu.

 *Borilačke vještine posebno se izdvajaju kod odgoja i obrazovanja djece zbog toga što osim fizičke komponente imaju još i cijeli niz socijalnih, društvenih i empatičkih vještina koje se kroz trening razvijaju. 
 

Djeca kroz igru i trening:

  • savladavaju tehnike samoobrane za slučaj konfliktnih ili opasnih situacija
  • uče braniti sebe i druge od bilo kojeg oblika napada i nasilja
  • razvijaju opće motoričke i funkcionalne sposobnosti
  • usvajaju zdrave životne navike
  • razvijaju izdržljivost, snagu i fleksibilnost u vrlo kratkom vremenu
  • Razvijaju timski duh
  • odlično se zabavljaju uz raznovrsne igre i odličnu ekipu.

Ovakav program za djecu donosi pregršt benefita za djetetov razvoj i njegovu svakodnevicu, jer osim razvoja motoričkih sposobnosti i kondicijske spreme, djeca razvijaju koncentraciju koja pomaže učenju u školi, stječu navike pomaganja bližnjima i poštivanja starijih uz jedinstvenu metodologiju, pedagogiju i način obuke.


Što kažu roditelji?

 

"Loru smo upisali kako bi upoznala novu vrstu rekreacije i pri tome naučila ono važnije, a to je samoobrana. Kao njeni roditelji smatramo da su ovakvi treninzi i rad sa stručnim osobama jako bitni djeci u svim životnim dobima radi stjecanja samopouzdanja i samoobrane."
- mama Suzana

"Od potpune nezainteresiranosti i početnog nagovaranja na trening, do toga da je Filip jako zavolio Krav Maga trening i veseli se ponovnom druženju!"
- mama Valentina

"Hvala vam na treningu, brizi i motivacije djece. Avani je zadovoljna! Mislim da sjajno obrazlažete motivaciju i inicijaciju djeteta za sport. U vrijeme kad su djeca ovisna o ekranima, otuđena od vršnjaka, bitno im je naći alternativu druženja i rada na sebi. 
Hvala vam!" 
- mama Ivana


Potražite nas na više od 30  lokacija u Hrvatskoj i dođite na besplatni probni trening!

Programi za odrasle : Krav Maga mješovita grupaSafe&Fit - program za žene
Programi za djecu: Kids&Teens, Kids&Teens na engleskom