Datum objave: 10.04.2024

Dva sata s dva instruktora u dinamičnoj atmosferi prepunoj tehnika i taktika u bliskoj borbi – klinču. Naučite inicirat klinč, koristit koljena i laktove za nanošenje maksimalne štete s bliske distance, a uz udarački dio čeka vas kreativno korištenje sweepa (rušenja) s naglaskom na dominaciju sve do opcija s gušenjima u parteru.

  • U prvom dijelu seminara prolazimo kroz glavne pozicije klinča i zakonitosti koje donosi svaka pozicija. Ovdje su nam važni vektori i poluge pomoću kojih manipuliramo s drugom osobom, a najčešće su to glava i ruke.
     
  • Kada posložimo pozicije prelazimo na nanošenje štete s laktovima i koljenima, ključnim alatima u klinču. Na prvu možda zvuči jednostavno, ali važno je znati kada i kako možemo koristiti vertikalne i horizontalne laktove te koje su idealne mete za udarac s koljenom, a da pritom maksimiziramo silu.
     
  • Ponekad udarci jednostavno ne utječu na napadača kako bi trebali pa moramo pronaći drugu alternativu, a u ovom slučaju idealan napad je sweep. Brza i jednostavna opcija rušenja osobe na pod sa zadržavanjem dominantne pozicije i pregledom situacije.
     
  • U završnici tražimo dominaciju situacije i želimo završiti s gušenjem kako bi potpuno zaustavili napadača. Kroz ovaj Fight Academy specijal proći ćemo kroz dvije vrste gušenja D'arce i Anaconda choke iz North-South pozicije, što nije baš česta praksa, ali za samoobranu vrlo efikasno.

 

Čeka vas pravi specijal, zato požurite i rezervirajte svoje mjesto jer je broj polaznika ograničen.
Cijena seminara je 45€, a svi koji su prošli neki od dosadašnjih Fight Academy programa ostvaruju popust od 15% (kod za popust možete zatražiti na mailu ispod)

rezerviraj mjesto

Mjesto održavanja seminara: Velesajam - paviljon 6/1. kat
Vrijeme održavanja: 18.05.2024. od 15h do 17h
Voditelji seminara: Dominik Kuric i Marijan Škiljić jr.
Kontakt: [email protected] ili 0914002250