Datum objave: 13.04.2023

ŠTO JE FIGHT ACADEMY?

"Fight academy" je niz tematskih trening-seminara namijenjenih isključivo polaznicima koji redovito pristupaju Krav Maga testiranju.
Kroz dodatni i dublji ulazak u kontekst kurikuluma usvajamo bolje borbene vještine, a seminari sjajno nadopunjuju redoviti program treninga.
Svaka tematika Fight academy-a donosi svojevrsnu pripremu i nadogradnju za novi Krav Maga stupanj, ali i neovisno o testiranju priprema nas za bolju izvedbu na treninzima.

Uvjet sudjelovanja: minimalno položen P1 Krav Maga stupanj 


Klinč bez straha

Prvi trening donosi nam temu klinča, tj. borbe iz izrazite blizine. 

Ovakav scenarij susrećemo već od P1 (practitioner) pa sve do G (graduate) stupnjeva. Klinč ima svoje zakonitosti kojih se moramo pridržavati prije nego što krenemo u ofenzivna rješenja. Bliska distanca pruža mogućnosti hvatova, obuhvata i kontrole što značajno mijenja dinamiku sukoba jer svaku obranu i napad moramo prvo izgraditi kroz pozicioniranje, pozitivan balans, stvaranje okvira i "timing", a pri tom nemamo puno vremena za procjenu i donošenje odluka.

Polaznici ovog seminara usvojiti će određena taktička postupanja prilikom borbe na bliskoj distanci i specifična tehnička rješenja koja su unutar Krav Maga kurikuluma.

Na seminaru ćeš naučiti:

  • Tehnike ulaska i izlaska iz bliske distance 
  • Kako dominirati u grappling situacijama 
  • Tehnike rušenja u Krav Maga kontekstu 
  • Taktiku i pozicioniranje u odnosu na napadača 

Mjesto i vrijeme održavanja:

ZG Velesajam, Av. Dubrovnik 15, paviljon 6/1.kat.
Subota 06.05.2023
10:00-11:30h.
Cijena: 20€

 

Voditelj seminara: Marijan Škiljić jr., Krav Maga instruktor 

Prijava