Datum objave: 19.02.2019

COMBAT & FIGHTING SEMINAR - SPLIT

Krav Maga & MMA sinergija, seminar na kojem će Damir Mirenić, Krav Maga instruktor, bivši MMA Pro fighter i nositelj crnog pojasa BJJ s vama podijeliti svoje znanje stečeno u dugogodišnjoj profesionalnoj karijeri.

02.03.2019. od 10:00 do 14:00 sati
Ulica slobode 16 a, Judo klub Student, 21000 Split

Cijena 200 kn, uplate na licu mjesta.

* Seminar je u organizaciji Krav Maga instruktora Tomislava Plazonića i namijenjen je Krav Maga članovima iz Splita i okolice.
Zbog ograničenog broja mjesta, prijavu je obavezno napraviti što prije kod svog instruktora/instruktorice.


"Kroz moju karijeru profesionalnog borca, te kroz treninge sa vrhunskim borcima i raznim trenerima stekao sam razna iskustva i spoznao "skrivene" detalje vrlo bitne za otvorenu borbu i dobivanje prednosti u njoj. Želja mi je bila da polaznicima seminara nesebično i iskreno prenesem svoje znanje kako bi mogli unaprijediti svoje znanje i vještinu u slobodnoj borbi."

Na seminaru ćemo proći kroz sve 4 faze borbe:

  • stojeću poziciju
  • borbu u klinču
  • borbu na podu kada smo mi u dominantnoj poziciji 
  • kada se nađemo na leđima


Znamo da sparing u KRAV MAGA GLOBAL sustavu može biti i tematski usmjeren, u različitim okruženjima, uz korištenje oružja kao i protiv više napadača, ali ovdje smo naglasak stavili na slobodnu goloruku borbu 1 na 1 kako bi polaznici seminara usavršili tu vještinu što više i stvorili jedan čvrsti temelj na kome će moći graditi ostale tehnike i elemente sustava. 

Cilj nam je da polaznici usvoje kratke, brze, jednostavne i efikasne tehnike za rješavanje raznih mogućih situacija te da izbrišemo iz glave neke pokrete koje nas zbunjuju i koji "ne rade" u stvarnosti.
Kad govorimo o sinergiji ova dva sustava, znači da smo nekim provjerenim tehnikama slobodne borbe dodali elemente KRAV MAGA GLOBAL sustava i tako izuzetno podigli njihovu učinkovitost i efikasnost prilikom realnih stvarnih napada na ulici. 

 


Od opreme je potrebno: guma za zube, suspenzor, MMA rukavice, boksačke rukavice, a tko ima i štitnici za potkoljenice i kaciga.
Opremu možete kupiti i u našem web shopu

Sve dodatne informacije možete dobiti kod našeg Tomislava Plazonića na broj 091 3836 357 .

Požurite s prijavama!

 

COMBAT&FIGHTING / ZAGREB / UDARI-SRUŠI-ZAVRŠI