Datum objave: 11.01.2018

COMBAT & FIGHTING SEMINAR 

Teme: UDARI - SRUŠI - ZAVRŠI

  1. Udaračke tehnike
    Između ostalog: kako pravilno ispucati udarac koristeći maksimalno svoj udarački potencijal, kako pravilno slagati udarčke serije i povezati ruke i noge, kako se pravilno kretati i eskivirati udarce. 
  2. Rušenja i tranzicija
    Kada vidimo da protivnika ne možemo izdominirati udaračkim tehnikama u stand up borbi, rušenje i nastavak u parteru nam je svakako jedna od opcija: kako pravilno skratiti distancu, kako koristiti klinč, kako se ponašati u klinču i na kraju kako srušiti protivnika na pod.
  3. Tehnike u parteru
    Kako zauzeti i zadržati dominantnu poziciju u parteru, kako napraviti polugu ili gušenje na protivniku, kako se izvući iz neugodne situacije na podu, kako završiti protivnika u parteru.

 

Odgovore na sva ova pitanja dati će nam Dragan Franjković Krav Maga Expert i član KMG Global Teama, a koji je ujedno bio i svjetski prvak u kikboxu, te trener mnogih Hrvatskih natjecatelja u kikboksu i Damir Mirenić, Krav Maga instruktor i bivši profesionalni MMA borac, jedan od rijetkih Hrvatskih boraca koji je imao ugovor sa PRIDEOM od 2006. godine. 

Potrebnu opremu , gumu za zube i suspenzor, rukavice za boks i MMA rukavice te štitnike za potkoljenice, svi sudionici seminara mogu kupiti u našem web shopu uz popust od 10 %  

(Nakon prijave na mail ćete zaprimiti kod s kojim možete ostvariti popustom od 10 % za kupovinu zaštitne  opreme)

03.02.2018. godine, od 10:00 do 17:00 sati

Zagreb, Velesajam, paviljon br. 6.

Pauza za ručak od 13:00 do 14:00 sati

Cijena 250,00 kn, mogućnost plaćanja debitnim i kreditnim karticama