Datum objave: 14.10.2019

Seminar će uz osnovne Krav Maga principe kao odgovor na napade koristit tehnike bacanja, rušenja i partera. Polaznici seminara imat će priliku isprobati kako se neke od tehnika iz svijeta Juda, Hrvanja, MMA i BJJ-a mogu koristit u Krav Maga sustavu.

Close Fight seminar obrađivat će sljedeće teme:

1. Body movement  vježbe

Body movement vježbe pomažu pri svakodnevnom životu jer nam pružaju bolje shvaćanje i bolji osjećaj u našem tijelu. Korisne su za razvoj motorike, koordinacije, fleksibilnosti i pritom su zabavne za izvođenje.
U svijetu borilačkih vještina body movement vježbe su vrlo cijenjene jer pripremaju sportaše za sve vrste izazova koji stoje ispred njih.

Close Fight seminar sadržavat će osnovne body movement vježbe pomoću kojih ćemo se pripremiti za ostatak seminara!

2. Bacanja i rušenja

Bacanja i rušenja su vrlo bitne tehnike u većini borilačkih sportova zbog svoje efikasnosti, a i atraktivnosti.

Krav Maga sustav koristi vrlo jednostavne tehnike u kojima se nakon obrane od napada koriste razni udarci kako bi se daljnja prijetnja spriječila, ali što ako ne smijemo ili ne možemo koristiti udarce?
U takvim situacijama je dobro znati tehnike bacanja i rušenja pomoću kojih kasnije možemo kontrolirati situaciju u kojoj smo se našli.

3. Tehnike u parteru

Kao i bacanja i rušenja tehnike u parteru su vrlo bitne u skoro svim borilačkim sportovima zbog širokog asortimana tehnika vrlo su korisne za kontrolu i neutralizaciju napadača.

Nakon odrađenog bacanja ili rušenja ponekad je dobro nastaviti s tehnikama u parteru radi kontrole napadača kako bi spriječili novi napad ili pričekali do dolaska policije. U svijetu poluga i gušenja uvijek je zabavno naučiti nešto novo i testirati njihovu primjenu!

4. Spoj Krav Maga tehnika s naučenim tehnikama na seminaru 

  

Krav Maga sustav podučava tehnike koje su bazirane na refleksima i koje su lako izvedive u realnim uvjetima, samim time tehnike koje su naučene na seminaru isprobati ćemo kroz neke osnovne scenarije koje i inače radimo na treninzima samo ćemo većinu vremena koristiti tehnike bacanja, rušenja i partera umjesto udaračkih.

Krav Maga teži jednostavnosti, ali ponekad je korisno naučiti nešto novo i zabavno!

 


Voditelj seminara:  Marijan Škiljić Jr.
  [email protected]
Mob: 091 400 2250

Velesajam, paviljon 6, Av. Dubrovnik 15, Zagreb
16.11.2019. subota
14:00 - 17:00 h

300 kn (članovi 250 kn)
 

Za prijave i informacije ispunite obrazac⬇️