Samoobrana za žene Datum objave: 18.11.2021

Uz potporu Ivanić Grada 27. studenog održavamo BESPLATNI trening-seminar samoobrane za žene povodom Međunarodnog dana protiv nasilja nad ženama.

                                                                      Ivanic-Grad, grb grada

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, odlukom Ujedinjenih naroda od 17. prosinca 1999. godine, obilježava se u znak sjećanja i poštovanja prema sestrama Mirabel, koje je 1960. godine u Dominikanskoj Republici dao ubiti diktator Rafael Trujillo zbog njihovih aktivnosti i borbe za demokraciju i pravdu te svim onim ženama koje su svoj rad posvetile borbi za ljudska prava, za dostojanstvo svakog ljudskog bića. Taj dan obilježavamo svake godine 25. studenoga.

BUDI DIO PRIČE...

Bilo koji oblik nasilja je neprihvatljiv, a dok taj problem najviše pogađa žene, prisutan je u svim dobnim strukturama, bez obzira na socioekonomski status te bez obzira na podrijetlo i obrazovanje. Kako bi doprinijeli prevenciji nasilja, želimo da se sve žene osjećaju snažno, samopouzdano i sigurno, a zbog toga organiziramo besplatni trening-seminar samoobrane za sve žene.

  • Prevencija i prepoznavanje: nauči prepoznati konflikt na vrijeme i deeskalirati situaciju.
     
  • Obrana od najčešćih napada: kada je riječ o fizičkom konfliktu, žene često doživljaju napade iz izrazito bliskih distanci. Nauči neutralizirati situaciju, stvoriti distancu i napraviti odgovarajuću obranu.
     
  • Snažna i samopouzdana: nauči kako zauzeti samopouzdani stav i preuzeti kontrolu.
     

Trening - seminar je otvoren za žene
koje žele upoznati Krav Maga sustav i naučiti nešto novo.
Potrebna je prijava preko obrasca na dnu stranice i udobna odjeća za trening, a seminar se održava uz primjenu epidemioloških mjera.

 

27.studenog, od 10 do 12h.

Savska 6, Ivanić-Grad
dođi i budi snažna, sigurna, lijepa i samopouzdana, baš kakva jesi!
 BUDI DIO PRIČE!

Pročitaj i: