Događaji i projekti

Krav Maga testiranje

Spremni smo za još jedno Krav Maga testiranje te višu razinu našeg iskustva i treninga. Pogledajte upute i sve što trebate znati prije pristupanja.

Događaji i projekti

Ljetni kamp za odrasle i cijelu obitelj 2022

MyFight Krav Maga seminar

Događaji i projekti

MyFight seminar

MyFight seminar se bazira na krajnjoj fazi sukoba – takozvanom „finishing modeu“ gdje će polaznici prolaziti razne tehnike i taktike s kojima mogu završavati tehnike i dominirati u sparingu.

Događaji i projekti

Ljetni događaji

Pogledajte događaje tijekom ljeta

Događaji i projekti

Krav Maga obuka za pripadnike Obalne straže RH

Događaji i projekti

Women Response LOW LIGHT seminar

Preko 80% informacija iz okoline dobijemo putem vida, no u uvjetima smanjene vidljivosti moramo se više oslanjati na druga osjetila. Kada se nađemo u nepoznatim uvjetima skloni smo "overthinkingu" i ne reagiramo dobro pod stresom.
Kroz ovaj trening-seminar učimo kontrolirati reakcije, upoznati sve svoje resurse za rješenja i efikasne tehnike samoobrane.

Događaji i projekti

Snažn(ij)e i sigurn(ij)e u Ivanić-Gradu

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, u Ivanić-Gradu je održan besplatan seminar samoobrane uz podršku Grada.

Samoobrana za žene

Događaji i projekti

Budi dio priče i grad Ivanić-Grad

Povodom Međunarodnog dana protiv nasilja nad ženama, održavamo BESPLATNI trening-seminar samoobrane za žene uz potporu grada Ivanić Grada!

Događaji i projekti

Obilježavamo Dan protiv nasilja nad ženama

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, sve nove polaznice darujemo s 2 besplatna treninga.

Događaji i projekti

PRIMOŠTEN samoobrana za žene - kako nam je bilo

13.studenog Primošten je dokazao da su žene samopouzdane, sigurne i snažne, a Krav Maga seminar pomogao im je to još više razviti.

Događaji i projekti

BSD online - Basic skills development

Kroz ovaj program bazirat ćemo se na razvoju osnovnih vještina, koordinacije, brzine, agilnosti, fleksibilnosti i eksplozivnosti, na razvoju boljeg upravljanja distancom, otvaranjem kutova, razvojem timinga i ritma, kako bi u narednoj fazi u radu sa partnerom mogli bolje kontrolirati svoje reakcije i u konačnici dominirati u sparingu odnosno borbi.

Događaji i projekti

Kids & Teens skills development

Kids & Teens skills development je online program namijenjen djeci koja žele razviti maksimalni potencijal i vježbati kod kuće.
Kroz video tutoriale i jednostavan pristup, djeca razvijaju bolju koordinaciju, koncentraciju, agilnost, kondiciju, snagu...

1 2 8