Božićni Krav Maga poklon Datum objave: 17.12.2016

Vrijeme je darivanja, a mi Vam omogućujemo da sebi ili dragoj osobi kupite Božićni Krav Maga poklon koji ima trajnu vrijednost i pomognete korisnicima radionice Centra za rehabilitaciju Zagreb u ostvarenju malih želja.

ČLANARINA   +  MAJICA    +   ČESTITKA

Nakon blagdanskog stola i manjka aktivnosti, ne zaboravite na dobrobiti treninga koje Vam Krav Maga nudi. Pokrenite se i učinite nešto dobro za sebe i druge.

 
Čestitke 
izrađuju korisnici Centra za rehabilitaciju Zagreb, ustanova za rehabilitaciju osoba s intelektualnim teškoćama. Radionica pruža usluge radne okupacije i psihosocijalne rehabilitacije gdje se korisnici druže i uz vodstvo svojih voditeljica izrađuju unikatne predmete. Neke od njihovih kreativnih radova možete pronaći na linku.
Možemo u čestitku napisati tekst prema Vašim željama (posebno ukoliko Božićni poklon planirate namijeniti nekoj dragoj osobi).


Paket sadrži i KMG majicu kratkih rukava. U web shopu izaberite veličinu, boju i vizual.

 
Članarinu
iskoristite u dvorani po izboru da se nakon blagdana posvetite aktivnom životu. Prvi mjesec nove nam 2017. godine pravo je vrijeme za dobre odluke, a tatami Vas vjerno čeka.

  

Članarina za siječanj + majica po izboru + božićna čestitka za 290,00 kn.

Paketi su u ponudi do 08.01.2017., a mogu ih kupiti i Krav Maga članovi.

Više informacija u web shopu.