Blog

Simpozij školski sport

09.12.2017. osim testiranja, na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu održan je i Simpozij školski sport na kojem je sudjelovala i Krav Maga Hrvatska.

Blog

Povedi u dobar osjećaj!

Blog

Zašto je Krav Maga više od samoobrane?

Žene se susreću s izazovima opasnosti u odnosu na druge, ali i suočavanjem sa vlastitim borbama. Iz tog razloga mnoge se odluče isprobati Krav Maga trening samoobrane jer Krav Maga donosi više od samoobrane. Razvoj vlastitoga "ja" u treningu dodiruje problematiku samopouzdanja, fizičkog napretka i mentalne spremnosti, a evo koje nam benefite trening donosi:
 

Seminari i kampovi

Response weekend – riječ instruktora

Završio je i drugi Response Weekend u Zagrebu. Tri dana smo trenirali, učili nove stvari, ponešto se zabavili i ostavili sve zalihe energije u dvorani

Krav Maga Kids & Teens

Žene i djeca

Krav Maga treninzi za djecu

Pronađite svoj grad i odaberite Krav Maga treninge za djecu. Treninzi su prilagođeni djeci po uzrastu: Krav Maga Kids i Krav Maga Teens.

Treninzi i polaganja

Agilnost u treningu

Da bi se naučili obraniti, nije dovoljno znati samo tehnike, već je potrebno tijelo dovesti u optimalno stanje koje vam omogućuje brzinu reakcije na vanjske podražaje, odnosno pomaže vam da se uspješno obranite.

Seminari i kampovi

Kako nas navike mogu dovesti u opasnost?

Svakodnevno svjesno radimo automatizirane radnje, baš takve radnje čine nas ranjivima i nespremnima reagirati, a napadač to uspješno planira i koristi protiv nas.

Prehlada

Aktivan život

Prehlada

Borba protiv prehlade je započela.

Seminari i kampovi

Radionica samoobrane za žene-Public places

Potaknuti nedavnim scenarijima napada na javnim mjestima gdje ljudi cirkuliraju - na korak do mnoštva ljudi, a daleko od središta pozornosti - odlučili smo pružiti vam znanje reakcija i obrane u svakodnevnim situacijama kroz rekonstrukciju mogućih scenarija i opasnosti.

Blog

Kako probuditi želju za učenjem?

Iz kreativne radionice naše polaznice i Logos učiteljice izašla je nova knjiga zanimljivog naslova „Kako probuditi želju za učenjem“

Pružanje prve pomoći

Seminari i kampovi

FPOS (First Person On the Scene)

FPOS (First Person On the Scene) je skup protokola koji uključuju intevenciju i saniranje ozbiljnih ozljeda na mjestu događaja. Tu se radi o "prvoj pomoći prije hitne pomoći".

Seminari i kampovi

Response Weekend 2017. Nove uloge, novi uvjeti!

“I have a very strict gun control policy: if there's a gun around, I want to be in control of it. “

Clint Eastwood
 

1 2 12