Seminari i kampovi

DOG MENTALITY

seminar je baziran za sve vlasnike pasa, one koji planiraju nabaviti pse te trenere pasa..

Seminari i kampovi

Krav Maga ljetni tečaj za djecu

Ljetni tečaj samoobrane prilika je da vaša djeca provedu vrijeme u pokretu, nauče tehnike samoobrane, razviju bolje kondicijske i motoričke vještine, a prije svega: prilika da se sjajno zabave!

Blog

Situacijska svijest o okolini i profiliranje

Ljudsko tijelo je savršen stroj i ako ga pravilno koristimo, možemo sve moguće prijetnje iz okoline svesti na minimum. Vid, sluh, miris, opip, ravnoteža i ostali senzori na ljudskom tijelu šalju svakodnevno milijune informacija o okolini u ljudski mozak.

Blog

KRAV MAGA Kids - "Little Indians"

Kroz 2 sata aktivnog kretanja po prekrasnoj prirodi izletišta "Ključić brdo", 20 klinaca je uz instrukcije naših instruktora i asistenata prelazilo prirodne prepreke u šumi, slušalo predavanje o važnosti očuvanja prirode i učili neke osnovne tehnike samoobrane za njihovu dob.

Blog

KRAV MAGA - naučene lekcije IDF-a

Izraelski vojnik sa završenih 20-100 sati obuke KM-a (sukladno potrebama pojedine postrojbe) je postao spreman odgovoriti na 95% izazova iz okoline u kojoj je obnašao svoje sigurnosno-policijske zadaće.

Treninzi i polaganja

Integracija urbane i bliske borbe

Krav Maga u slobodnom prijevodu sa hebrejskog znači kontaktna borba, odnosno bliska borba. Izvorno je nastala na ulicama Bratislave 1930-ih godina gdje je oduvijek bila isključivo urbanog karaktera.

Military Survival Krav Maga Camp

Seminari i kampovi

Military Survival Krav Maga Camp - FAQ

FAQ 

Najčešća pitanja i odgovori

Blog

Team building KM Teensa

U organizaciji Krav Maga centra Prečko, teens grupe s lokacija Prečko, Remiza i Maksimir održali su "team building" na izvan vlastitih dvorana.

Blog

Krav Maga u očima polaznika

Kada čuju ime Krav Maga, mnogi se začude jer te dvije riječi nikada nisu čuli, što je i očekivano jer je Krav Maga izvorno iz Izraela i ona u prijevodu znači „kontaktna borba“.

Seminari i kampovi

Radionica samoobrane za žene - Empower yourself

Nova radionica donosi nam samoobranu, ali uz pogled iz drugačije perspektive! 

Military Survival Krav Maga Camp Kalnik

Seminari i kampovi

Military Survival 2018

U suradnji s instruktorima najelitnije vojne (ZSS) i policijske (ATJ) postrojbe u RH te instruktorima Krav Maga Hrvatske, druge godine za redom organiziramo Military Survival kamp. Spremni za izazove?

Ljetni kamp Pakoštane 2018

Seminari i kampovi

Ljetni kamp Pakoštane 2018

Tražite aktivan odmor?  Prijavite se na ljetni kamp i uživajte 7 dana u prekrasnim Pakoštanima.

1 2 14