Seminari i kampovi

Mental Conditioning seminar

Za sve članove Krav Maga Hrvatske, i one koji će to tek postati, najavljujemo održavanje Mental Conditioning seminara. Seminar se održava 13. listopada (subota) od 10:00 do 13:30 sati, a lokacija je Zagrebački Velesajam (paviljon 6, Avenija Dubrovnik 15).

Žene i djeca

Safe&Fit program za žene

Safe & Fit program za žene sadrži idealan omjer Krav Maga tehnika samoobrane i kondicijskih elemenata. Pronađi svoju lokaciju!

Krav Maga trening za djecu na engleskom jeziku

Žene i djeca

Kids&Teens trening na engleskom

Krav Maga trening za djecu na engleskom jeziku

Početak nove školske godine težak je svima, djeca se upoznaju s novim gradivom i novim okruženjem. Krav Maga trening je namijenjen razvoju djeteta kroz poticajnu atmosferu u kojoj stječu samopouzdanje i razvijaju motoričke i funkcionalne sposobnosti.

izvor: www.businessinsider.com

Treninzi i polaganja

CEO PayPala: "Kako uz Krav Maga razvijam svoje poslovne vještine"

Uvijek je bitno da benefite treninga osjetimo u svakodnevnom životu. Pročitajte intervju Dana Shulmana koji nam otkriva kako je Krav Maga trening utjecao na njegov poslovni uspjeh.

KMG instruktori

Treninzi i polaganja

KMG trening vikend u Pragu

Krav Maga Global održava visoku razinu kvalitete treninga i podučavanja

Treninzi za djevojčice i dječake

Seminari i kampovi

Krav Maga ljetni tečaj za djecu

Ljetni tečaj samoobrane prilika je da vaša djeca provedu vrijeme u pokretu, nauče tehnike samoobrane, razviju bolje kondicijske i motoričke vještine, a prije svega: prilika da se sjajno zabave!

Krav maga trening za odrasle i djecu

Seminari i kampovi

Krav Maga stiže u Čakovec!

Trening-seminar za sve koje zanima Krav Maga sustav samoobrane, bez obzira na godine, spol i predznanje. Na poklon majica i članarina za rujan!

Krav Maga trening za muškarce i žene

Seminari i kampovi

Krav Maga u Koprivnici!

Trening-seminar za sve starije od 16 godina koje zanima Krav Maga sustav samoobrane, bez obzira na spol i predznanje. Na poklon majica i članarina za rujan!

Seminari i kampovi

Krav Maga stiže u Čakovec i Koprivnicu!

Više info uskoro!

Seminari i kampovi

DOG MENTALITY

Seminar je namijenjen svim vlasnicima pasa, onima koji planiraju nabaviti pse te trenerima pasa.

Žene i djeca

Nova školska godina, novi izazovi

Školska godina je počela, s njom i mnoge obaveze, ali osim škole, mnogi će roditelji za svoju djecu tražiti aktivnosti kojima bi pokrili slobodno vrijeme.

Blog

Situacijska svijest o okolini i profiliranje

Ljudsko tijelo je savršen stroj i ako ga pravilno koristimo, možemo sve moguće prijetnje iz okoline svesti na minimum. Vid, sluh, miris, opip, ravnoteža i ostali senzori na ljudskom tijelu šalju svakodnevno milijune informacija o okolini u ljudski mozak.

1 2 14